21.2 C
Athens
Τετάρτη, 15 Μαΐου, 2024

Φλιώνης: «Επιβράβευση η κλήση μου στην Εθνική»

Ο Δημήτρης Φλιώνης είναι η τελευταία κλήση του Θανάση Σκουρτόπουλου για τα «παράθυρα» του Νοεμβρίου της Εθνικής Ανδρών και ο Έλληνας γκαρντ μίλησε στο επίσημο σάιτ του Άρη για αυτή την πρωτόγνωρη εμπειρία.

Ο τραυματισμός του Βασίλη Τολιόπουλου έδωσε την ευκαιρία στον Δημήτρη Φλιώνει να αγωνιστεί για πρώτη φορά σε επίσημο παιχνίδι της Εθνικής Ανδρών και ο 23χρονος παίκτης προετοιμάζεται πλέον για τις δύο αναμετρήσεις στο Σαράγεβο απέναντι στη Λετονία (27/11) και τη Βουλγαρία (29/11) αντίστοιχα.

Ο 23χρονος παίκτης θεωρεί ότι αυτή η κλήση είναι επιβράβευση της σκληρής δουλειάς του ενώ αποτελεί τεράστια τιμή για τον ίδιο. Αναλυτικά δήλωσε στο επίσημο σαίτ του Άρη:

«Είναι μεγάλη τιμή. Αποτελεί στόχο για κάθε αθλητή, να είναι στις κλήσεις της Εθνικής ανδρών και είμαι πολύ χαρούμενος που επιτυγχάνεται. Θα ήθελα, όμως, να ευχηθώ περαστικά στον Βασίλη Τολιόπουλο, τη θέση του οποίου θα πάρω στην Εθνική και να επιστρέψει το συντομότερο στους αγωνιστικούς χώρους» ενώ συνέχισε:

«Είναι σίγουρα μια επιβράβευση, όμως, η εξέλιξη αυτή σου δίνει κίνητρο να προσπαθήσεις ακόμη περισσότερο και να δουλεύεις καθημερινά πιο εντατικά. Αυτό που θέλω, είναι να παίζω καλά και να μπορώ να βοηθώ την ομάδα μου, τον ΑΡΗ να πετύχει όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες», κατέληξε ο παίκτης των «κίτρινων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ