19 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φλερτ της Χολόν με Κόνιαρη

Η Χάποελ Χολόν έδειξε ενδιαφέρον για την απόκτηση του Αντώνη Κόνιαρη, σύμφωνα με πληροφορίες που φτάνουν από το Ισραήλ και πλέον αναμένονται οι εξελίξεις και φυσικά η θέση του Ολυμπιακού στον οποίο ανήκει.

Ο Κόνιαρης έχει συμβόλαιο με τους «ερυθρόλευκους», αλλά δεν βρίσκει χρόνο συμμετοχής. Είναι κάτι που μπορεί να ανοίξει το δρόμο για έναν δανεισμό του, αφού χρειάζεται χρόνο στο παρκέ, ειδικά στην ηλικία που βρίσκεται και έχοντας προσπεράσει τους τραυματισμούς που τον είχαν ταλαιπωρήσει αρκετά και τον είχαν κρατήσει εκτός δράσης στο παρελθόν.

Ο Στέφανος Δέδας, προπονητής της Χάποελ Χολόν, τον γνωρίζει, ξέρει τις δυνατότητές του και μπορεί να του προσφέρει αυτό που περισσότερο χρειάζεται αυτή τη στιγμή: Αγωνιστικό χρόνο. Το συμβόλαιο του Κόνιαρη με τον Ολυμπιακό, το οποίο το υπέγραψε το 2019 είναι τριετές (δύο χρόνια εγγυημένο και ένα με option).

Η Χάποελ Χολόν βρίσκεται στην όγδοη θέση στο Ισραήλ με ρεκόρ 3-3, ενώ στο BCL αγωνίζεται στον όμιλο της ΑΕΚ και έχει ρεκόρ 2-2. Ο Αντώνης Κόνιαρης φέτος με τον Ολυμπιακό έχει αγωνιστεί σε ένα παιχνίδι, με την Μπασκόνια, για 5΄08''.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ