20.5 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φλεβαράκης… ο εκλεκτός

Κάτοικος Ρόδου θα είναι, πια, ο Κώστας Φλεβαράκης, με τον ίδιο και τη διοίκηση του Κολοσσού να φτάνουν σε συμφωνία, για την αντικατάσταση του Νίκου Βετούλα.

Ο Κολοσσός Ρόδου αναζητούσε με προσοχή τον νέο του τεχνικό, με τη συνεργασία με τον Νίκο Βετούλα να τελειώνει, μετρώντας ακόμη μόλις μία νίκη στο πρωτάθλημα, εκείνη στο συγκλονιστικό ματς με την Κύμη στην παράταση. Αυτός φαίνεται πως βρέθηκε και ακούει στο όνομα του Κώστα Φλεβαράκη, ο οποίος επιστρέφει στους ελληνικούς πάγκους, ύστερα από ένα πολύ μικρό πέρασμα από το Ρέθυμνο το καλοκαίρι του 2016, έχοντας τότε αρκετές διαφωνίες στο σχεδιασμό της ομάδας.

Ο Έλληνας τεχνικός έχει περάσει στην καριέρα του κατά σειρά από ΠΑΟΚ (πρώτος και βοηθός), Πανελλήνιο, Ακροπόλ, Εθνική Κεραυνό Στροβόλου, Μακεδονικό, Πόλπακ, ΑΕΚ, Ηλυσιακό, Μπραουνσβάιγκ, Τρίκαλα, Κόζαλιν, Ρέθυμνο και Αστάνα, έχοντας κοουτσάρει και για μια πενταετία (2005-2010) στην Εθνική Σουηδίας. Τελευταία του επιτυχία, είναι η ιστορική 9η θέση των Τρικάλων τη σεζόν 2015-2016, τότε που με διαφορά μίας νίκης από το Ρέθυμνο δεν κατάφεραν να φτάσουν μέχρι τη μεγάλη υπέρβαση των playoffs. 

Ο Φλεβαράκης, λοιπόν, είναι ο εκλεκτός της διοίκησης των Δωδεκανησίων, ώστε να τους οδηγήσει σε... ήρεμα νερά, με το ντεμπούτο του να προορίζεται για τον αγώνα της 8ης αγωνστικής της Basket League με τον Πανιώνιο (αν δεν έχει οριστεί νωρίτερα το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό), αντιμετωπίζοντας τον... επίσης νεοφερμένο Νίκο Οικονόμου στην Νέα Σμύρνη.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ