20.9 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φλεβαράκης: “Η ΑΕΚ δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε τίποτα”

Ο Κώστας Φλεβαράκης θυμήθηκε το πέρασμά του από την ΑΕΚ πριν από μερικά χρόνια, όταν η Ένωση βολόδερνε στην Α1 μετά την αποχώρηση της οικογένειας Φιλίππου, και δήλωσε χαρούμενος που είδε παλιούς γνωστούς. Αναγνώρισε μάλιστα πως απέναντι στην τωρινή ΑΕΚ ο Κολοσσός δεν μπορούσε να περιμένει πολλά και τον ικανοποίησε το ότι η ομάδα του έδειξε ομαδικό πνεύμα και σε άμυνα και σε επίθεση.

"Με πολλή χαρά είδα σήμερα αρκετούς φίλους από τα παλιά στο ΟΑΚΑ. Είτε ανθρώπους που συνεργαστήκαμε μαζί είτε ανθρωπους που ήταν κοντά στην ομάδα και τότε που ήμουν εγω σε αυτήν. Αυτό δίνει πάντα χαρά και μεγαλύτερη χαρά δίνει το ότι η ΑΕΚ είναι πλέον σε διαφορετικό επίπεδο.

Έτσι όπως είναι το πρωτάθλημα, όταν παίζεις με κάποια από τις έξι πρώτες ομάδες, όλα εξαρτώνται από αυτες τις ομάδες. Εξαρτάται από το σε ποσο μέτρια κατάσταση θα τις βρεις και κατά πόσο θα τους πετύχεις σε περίοδο κρίσης. Η ΑΕΚ ξέραμε ότι ήθελε να δείξει ένα καλό πρόσωπο μετά από κάποια αποτελέσματα που είχε τελευταία. Για μας ήταν καλό αυτό, γιατί θέλω η ομάδα να παίζει με αντιπάλους όπως η ΑΕΚ και να παλεύει.

Η ΑΕΚ δεν μας άφησε να διεκδικήσουμε τίποτα Πήραμε 14 ριμπάουντ παραπάνω κι αυτό είναι σημαντικό. Είχαμε τον ίδιο αριθμό ασίστ με την ΑΕΚ, αλλά με το υψηλό ποσοστό τριπόντων της ΑΕΚ και με τα λάθη μας, δεν μπορούσαμε να περιμένουμε τίποτα καλύτετο. Τα περισσότερα απο τα λάθη μας μας καταδίκαζαν και αμυντικά.

Έχουμε αρκετά θετικά να κρατήσουμε. Είχαμε ομαδικό πνεύμα και στις δύο πλευρές του παρκέ κι αυτό μπορεί να είναι χρήσιμο στη συνέχεια Αυτό μας έλειψε στα προηγούμενα παιχνίδια. Κρατούμε την προσπάθεια που έκαναν μαζί τα παιδιά, γιατί μόνο αυτή μπορεί να μας πάει μπροστά. Συνεχίζουμε. Έχουμε πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Το πιο σημαντικό είναι ότι αυτά τα παιχνίδια μας ετοιμάζουν για τη συνέχεια. Συγχαρητήρια στην ΑΕΚ και καλή συνέχεια", δήλωσε ο προπονητής του Κολοσσού.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ