22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

«Φλέρταρε» με Μακάμπι, τώρα με Κίνα

Ο Τρέβορ Μπούκερ ήθελε να συνεχίσει την καριέρα του στο ΝΒΑ, αλλά οι προτάσεις που δέχθηκε αρχικά από το Ισραήλ κι εν συνεχεία από την Κίνα αναμένεται να του αλλάξουν τα πλάνα.

Στα 30 του, ο Αμερικανός φόργουορντ που έχει συμπληρώσει 532 ματς στην κανονική περίοδο κι άλλα δεκαέξι στα πλέι οφ του «μαγικού κόσμου» αγωνιζόμενους με τους Ουάσινγκτον Ουίζαρντς, Γιούτα Τζαζ, Μπρούκλιν Νετς, Φιλαδέλφεια Σίξερς και Ιντιάνα Πέισερς έχει πλέον στρέψει το βλέμμα του εκτός ΗΠΑ. Η Μακάμπι Τελ Αβίβ εξέφρασε πρώτη το ενδιαφέρον της για τον αποκτήσει και, μάλιστα, οι διαπραγματεύσεις φαίνονταν να βρίσκονται σε καλό δρόμο για τη μετακόμισή του στην Ευρώπη.

Ωστόσο, οι Σανξί Μπρέιβ Ντράγκονς μπήκαν «σφήνα» στη μεταγραφή του, με πρόταση που δύσκολα μπορεί να αρνηθεί ο παίκτης. Όπως αποκαλύπτει το Hoopshype, οι δύο πλευρές είναι κοντά σε συμφωνία, ώστε ο Τρέβορ Μπούκερ να αγωνιστεί για πρώτη φορά στην καριέρα του στο κινεζικό CBA και τις «τίγρεις», οι οποίες είχαν πέρυσι στο ρόστερ τους τον Μπράντον Τζένινγκς που υπέγραψε πρόσφατα στους Μιλγουόκι Μπακς και το Λουίς Σκόλα. Ο Αμερικανός διεθνής, που με την Εθνική ΗΠΑ κατέκτησε το χάλκινο μετάλλιο στην Πανεπιστημιάδα του 2009 στο Βελιγράδι, είχε πέρυσι κατά μέσο όρο στο ΝΒΑ 4,7π. και 3,7 ριμπάουντ με τους 76ers και 5,4π., 4,5 ριμπάουντ και 1 ασίστ με τους εκπροσώπους της Ιντιανάπολις.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ