11.3 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φινάλε με νίκη Μάλαγα και “αντίο” Μαρτίνεθ (vids)

Η Ουνικάχα Μάλαγα επικράτησε 78-65 της Μπιλμπάο στην τελευταία αγωνιστική του Α' Ομίλου στην τελική φάση του ισπανικού πρωταθλήματος. Μπαρτσελονα και Μπασκόνια έχουν ήδη πάρει την πρόκριση στους ημιτελικούς, οπότε ο αγώνας ήταν περισσότερο... διαδικαστικού χαρακτήρα, ολοκληρώνοντας τις υποχρεώσεις τους στη Βαλένθια. Από τις στιγμές που θα "μείνουν" η ώρα της αποχώρησης από το παρκέ του Ράφα Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός γκαρντ 1'20'' πριν το τέλος του παιχνιδιού πήγε στον πάγκο, χειροκροτήθηκε από τους παίκτες και των δύο ομάδων και τους λιγοστούς που ήταν στο γήπεδο. Έχει ανακοινώσει πως αυτό ήταν το τελευταίο του παιχνίδι με την Μπιλμπάο, τονίζοντας πως το αν θα αποχωρήσει γενικότερα από την ενεργό δράση ή όχι είναι μια απόφαση που θα πάρει στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Στο αγωνιστικό κομμάτι η Μάλαγα ξεκίνησε καλά, στο δεύτερο δεκάλεπτο οι Βάσκοι ισορρόπησαν το παιχνίδι, αλλά το 19-9 της τρίτης περιόδου ουσιαστικά έδωσε απάντηση στην ερώτηση για το ποιος θα είναι ο τελικός νικητής. Άνταμς (19), Μπριθουέλα (16) και Βαζίνσκι (10) ήταν οι πρώτοι σκόρερ της Μάλαγα, που είχε για μία ακόμη φορά στο τιμόνι τον Ντίαθ, το δικό της παιδί, ο οποίος είχε οχτώ ασίστ σε κάτι λιγότερο από 20 λεπτά παρουσίας στο παρκέ. Για την Μπιλμπάο Ρουσέλ και Μπάλβιν είχαν 14 και 11 αντίστοιχα με τον Τσέχο σέντερ να προσθέτει στη στατιστική του και 11 ριμπάουντ.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ