18.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φινάλε με διακρίσεις για Κριμίλη και Τσινέκε

Δύο Ελληνίδες είχαν λόγο να το... γιορτάσουν στο τέλος της κανονικής περιόδου στο NCAA. Η Ιωάννα Κριμίλη για τις ατομικές της διακρίσεις και η Έλενα Τσινέκε για την καλή της πορεία φέτος και τον τίτλο της ΑΑC.

H Κριμίλη συνέχισε ως το φινάλε της κανονικής περιόδου με διακρίσεις σε ατομικό επίπεδο. Αρχικά έφτασε για 11η φορά στον τίτλο της καλύτερης πρωτοετούς της εβδομάδας. Ήρθαν όμως και οι διακρίσεις για όλη τη σεζόν. Έτσι η Ελληνίδα γκαρντ βρήκε τη θέση της στην καλύτερη πεντάδα της WCC (Western Coast Conference), αναδείχθηκε η καλύτερη πρωτοεμφανιζόμενη παίκτρια και ήταν και μέλος της καλύτερης ομάδας πρωτοετών. Η ομάδα της, το Σαν Φραντσίσκο, βρίσκεται στα play offs και περιμένει τον αντίπαλό του, αφού η κλήρωση το έφερε να περνάει χωρίς αγώνα τις πρώτες φάσεις. Θα αντιμετωπίσει το Σάββατο (6/3) το νικητή της αναμέτρησης Σεντ Μέρι-Πασίφικ.

Η Τσινέκε ήταν καθοριστικός παράγοντας στην εξαιρετική πορεία του Σάουθ Φλόριντα που το οδήγησε ως την κατάκτηση του τίτλο της ΑΑC (American Athletic Conference). Στον τελευταίο αγώνα που σφράγισε τον τίτλο η Τσινέκε είχε 12 πόντους και βοήθησε στη νίκη με 65-62 επί του UCF. Οι δύο ομάδες θα αναμετρηθούν και απόψε στο τυπικό κλείσιμο της κανονικής περιόδου.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ