17.3 C
Athens
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Φιλοξενούμενοι στα φιλικά και ντέρμπι στην Αφρική

Αρχίζει να αποκτά ενδιαφέρον το μπασκετικό κουπόνι σταδιακά αφού ακόμα και στα φιλικά παιχνίδια τα δείγματα είναι πιο σαφή όσο περνάνε οι μέρες.

Σήμερα εντός συνόρων υπάρχουν δύο ενδιαφέρουσες περιπτώσεις, με πρώτη στο Λάρισα - ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλοί στήνουν καλή ομάδα, αλλά άργησαν να συμπληρώσουν το ρόστερ και ακόμα θέλουν χρόνο. Ο ΠΑΟΚ έχει ρόστερ τούμπανο, δουλεύει καιρό μαζί και παρότι θα πάει με δυο - τρεις απουσίες στο ματς έχει μακράν τον πρώτο ρόλο.

Στην Πάτρα ο Απόλλωνας μια μέρα μετά την εμφάνισή του στο ΟΑΚΑ κόντρα στον Παναθηναϊκό που έδειξε ότι οι νεοφώτιστοι είναι σκληρό καρύδι, υποδέχεται τον Ηρακλή. Από μόνο του το δεύτερο ματς σε δυο μέρες εν μέσω προετοιμασίας είναι σημαντικό χάντικαπ, βάζουμε και ότι ο Ηρακλής έχει φτιάξει γεμάτο ρόστερ και πάμε με το διπλό.

Απόψε έχει και τελικό Παναφρικανικού με την Τυνησία και την Ακτή Ελεφαντοστού να έχουν φτάσει δίκαια μέχρι εκεί αφού είχαν τις περισσότερες ποιοτικές λύσεις από τους ανταγωνιστές τους.

Σωστά εμφανίζεται φαβορί η Τυνησία, αλλά η Ακτή έχει λύσεις σε όλες τις θέσεις και θα την ποντάρουμε τουλάχιστον να κοντράρει γερά.

Η ΠΡΟΤΑΣΗ ΜΑΣ:
Λάρισα - ΠΑΟΚ 2 1,42

Απόλλωνας Π. - Ηρακλής 2 1,52

Ακτή Ελεφαντοστού (8,5) - Τυνησία 1 1,47

Παίζουμε με στάνταρ τον ΠΑΟΚ και πάμε για την τριάδα και δυάδες με τα άλλα δύο ζητούμενα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ