15.7 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φιλικό εμπειριών στα Χανιά (vids)

Τις δυνάμεις του κόντρα στη γυναικεία ομάδα του αμερικανικού πανεπιστημίου Μέιν θα έχει την ευκαιρία να τεστάρει ο ΟΑΧ.

Οι Κρητικές, που έχουν ολοκληρώσει εδώ και καιρό τις υποχρεώσεις τους στο Βόρειο Όμιλο της Α2 Γυναικών, θα επιστρέψουν στο κλειστό του Κλαδισού για να παίξουν με τις «μαύρες αρκούδες» την Παρασκευή (17/05, 17.00), σε ένα ξεχωριστό φιλικό.

Η ανακοίνωση: «Ένα πολύ σημαντικό αγώνα θα έχει την ευκαιρία να δώσει την Παρασκευή (17/5) η γυναικεία ομάδα μπάσκετ του Ομίλου Αντισφαίρισης Χανίων. Αντίπαλη θα είναι η γυναικεία ομάδα του κολεγίου “MAINE” από τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής. Πρόκειται για φιλικό παιχνίδι που θα δώσει την ευκαιρία στα κορίτσια του ΟΑΧ να μετρήσουν τις δυνάμεις τους. Τα κορίτσια από το αμερικανικό κολέγιο βρίσκονται τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας περιοδεία, και ο νέος σταθμός στο ταξίδι τους είναι η Κρήτη και τα Χανιά. Ο αγώνας είναι προγραμματισμένος να ξεκινήσει στις 5 το απόγευμα στο κλειστό του Κλαδισού».

Το Μέιν έδωσε φιλικούς αγώνες και με ομάδα επίλεκτων Ελληνίδων αθλητριών, στο κλειστό γυμναστήριο των εγκαταστάσεων του ACS στην πρωτεύουσα, ενώ στο πλαίσιο της περιοδείας του στη χώρα μας δεν έχασε την ευκαιρία να κάνει και τουρισμό…



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ