23.3 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φιλικό για τους Καρδιτσιώτες στα Τρίκαλα

Ένα «σημαντικό φιλικό» έδωσαν οι Ίκαροι Τρικάλων κόντρα στην Αναγέννηση Καρδίτσας. Οι δυο ομάδες στο πλαίσιο της προετοιμασίας τους για την έναρξη του πρωταθλήματος της Β’ και Γ’ Εθνικής αντίστοιχα έδωσαν ένα δυνατό προπονητικό φιλικό παιχνίδι και συνάμα μάζεψαν και προσφέραν τρόφιμα και ρούχα για τους Καρδιτσιώτες.

Συγκεκριμένα, οι δυο ομάδες εκτός από το να «ξεμουδιάσουν» αποφάσισαν να δώσουν το συγκεκριμένο παιχνίδι με στόχο να μαζέψουν είδη πρώτης ανάγκης για όλους αυτούς που επλήγησαν από τον Ιανό και το έχουν ανάγκη.

Αναλυτικά:

«Όλοι ΜΑΖί για την Καρδίτσα |
Αναγεννηση Καρδιτσας 1904 BC
Το απόγευμα της Κυριακής δώσαμε ίσως τον ποιο σημαντικό φιλικό αγώνα στη μέχρι τώρα ιστορία της ομάδας μας.

Η φιλόξενη ομάδα των Τρικάλων /IKAROI B.C TRIKALA  που αγωνίζεται στη #ΒΕθνική, μας κάλεσε σε ένα προπονητικό φιλικό παιχνίδι, κάνοντας και έκκληση στους κατοίκους της γειτoνικής μας πόλης, να προσφέρουν τρόφιμα και ρούχα για τους Καρδιτσιώτες.

Η φιλοξενία άψογη και η συγκίνηση μας πολύ μεγάλη για τα δύο αυτοκίνητα με προϊόντα που φέραμε στην πόλη μας μετά το τέλος του αγώνα. Ένα τεράστιο #ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όλα.

Ο #Αθλητισμός ενώνει, φτιάχνει φιλίες, δημιουργεί συναισθήματα, μας μαθαίνει να μην ξεχνάμε που ζούμε και τι κακό έχουμε κάνει στον #Πλανήτη που ζούμε.

Τα αγωνιστικά
Το προπονητικό τιμ: Βασίλη Κρομμύδα και Αλέξανδρου Κυριάκη είδαν τους παίκτες μας μετά από σχεδόν 10 ημέρες απραξίας, να βγάζουν απίστευτη διάθεση σχεδόν σε όλο τον αγώνα. Μάλιστα στα πρώτα 3 δεκάλεπτα η ομάδα μας βρισκόταν συνεχεία μια αναπνοή πίσω (ή μπροστά στο σκορ), ενώ στο τελευταίο δεκάλεπτο είδαμε και πεντάδα που δύσκολα θα ξαναδούμε σε επίσημο παιχνίδι (με αυτή τη σύνθεση), με Ντούρλια, Παπανδρέα, Μπέφα, Ψυχογιό (που ήταν η πρώτη του εμφάνιση μετά από τον βαρύ τραυματισμό του), Βούλγαρη. Στον αγώνα δεν αγωνίστηκαν και οι Τσέλιος, Αντωνίου.

Βασίλης Αντωνίου
''Ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας τους ανθρώπους των #Ικάρων για τη φιλοξενία, τους κατοίκους των Τρικάλων για τη βοήθεια προς την πόλη μας που επλήγει από τον #Ιανό και όλους όσους σε αυτές τις δύσκολες στιγμές που περνάει ο Νομός, είναι δίπλα μας με κάθε τρόπο''.

Να μην αφήσουμε ασχολίαστο ότι οι δύο προπονητές: #Κρομμύδας και #Σδράκας κοουτσάρισαν τον αγώνα με τυπωμένα t-shirt με το logo που δημιούργησε το Τμήμα Μπάσκετ της ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗΣ και το βλέπεις παντού πλέον… Όλοι ΜΑΖί για την Καρδίτσα».

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ