18.6 C
Athens
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Φιλικό για τον Γκάλη

Φιλικό προς τιμήν του Νίκου Γκάλη διοργανώνει το Σάββατο στις 18.00 στο κλειστό του Αγ. Θωμά στο Μαρούσι ο Δημήτρης Παπανικολάου σε συνεργασία με τον Δήμο Αμαρουσίου και την ΚΕΔΕ. Στο "Nick Galis Hall of Famous game", όπως έχει ονομαστεί, θα πάρουν μέρος πολλές μεγάλες δόξες του ελληνικού μπάσκετ και θα έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

"Αυτές τις μέρες να έχουμε όλοι αγάπη και ειρήνη. Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσοι έχουν συμβάλει ώστε να γίνει αυτή η ωραία γιορτή. Ευχαριστώ τον δήμαρχο, τον κύριο Πατούλη, για τα ωραία λόγια, τον Δημήτρη Παπανικολάου που οργάνωσε αυτό το παιχνίδι. Χαίρομαι πάρα πολύ που βρίσκομαι εδώ, γιατί είναι για καλό σκοπό. Έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα και ξέρετε ότι είμαι από τους πρώτους που τα υποστηρίζω. Χαίρομαι πολύ για αυτό το σκοπό. Θα γίνει μια πολύ όμορφη γιορτή και όλα θα πάνε ομαλά και όμορφα", δήλωσε ο Νίκος Γκάλης στη συνέντευξη Τύπου που παρατέθηκε για την παρουσίαση του αγώνα.

Κι ο Δημήτρης Παπανικολάου τόνισε: "Θέλω να ευχαριστήσω τον Νίκο Γκάλη. Βλέποντάς τον με το πορτοκαλί σακάκι στο Hall of Fame ένιωσα ανατριχίλα, γιατί μου θύμισε τα παιδιά μου χρόνια. Όταν μιλάω με τον Διαμαντίδη, τον Σπανούλη, τον Παπαλουκά και όλα τα παιδιά, νιώθουμε όλοι το ίδιο συναίσθημα το οποίο νιώθω και τώρα. Ο Θοδωρής μου έστειλε μήνυμα και μου είπε: "Και να είχα να λείψω για Χριστούγεννα, φυσικά θα έλθω γιατί αυτός ο άνθρωπος έφτιαξε την ποιότητα της ζωής μας!" Είναι το ελάχιστο που μπορούμε να κάνουμε για να του το ανταποδώσουμε. Όλα τα σχολεία, όλα τα γήπεδα έχουν μια μπασκέτα κυρίως χάρη στον Νίκο. Εξάλλου οι παλαιότεροι γνωρίζετε πως κάθε Πέμπτη κόντευαν να πτωχεύσουν τα σινεμά και ερήμωναν οι δρόμοι όταν έπαιζε ο Άρης. 

Όταν ένας άνθρωπος καθορίζει την αγορά στις δόξες του και επηρεάζει τόσο πολύ μια κοινωνία, πλέον δεν κλείνεται μέσα σε μια μπάλα, αλλά είναι κάτι πολύ περισσότερο. Ήλθε αυτή η ιδέα, πολλοί μου είπαν ότι θα αποτύχω, ότι είναι πολύ δύσκολο να τα καταφέρω, όμως έβαλα τα δυνατά μου. Πήγα τρεις φορές στη Θεσσαλονίκη, προσπάθησα να πείσω τον Νίκο ότι γίνεται μια πολύ οργανωμένη προσπάθεια, γιατί κουβαλάει μια τεράστια ιστορία κι ένα τεράστιο όνομα. Δεν χωράνε μετριότητες. Εν συνεχεία προσέγγισα τον κύριο Πατούλη, ο οποίος είναι από τις εξαιρέσεις στον δημόσιο τομέα και από την πρώτη στιγμή αγκάλιασε την προσπάθεια όπως έπρεπε. Δεν θα μπορούσα να μην ευχαριστήσω και τους υποστηρικτές μας. Θα προσπαθήσουμε να γίνει θεσμός και να το αναβαθμίζουμε κάθε χρόνο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ