17 C
Athens
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Φιλική νίκη του Άρη με Καστοριά

Ευκαιρία για ένα φιλικό «ξεμούδιασμα» είχαν ο Άρης και η Καστοριά, με τους «κίτρινους» να κερδίζουν με 73-48 και τους Βαγγέλη Αγγέλου-Νίκο Καραγιάννη να έχουν την ευκαιρία για τα πρώτα τους συμπεράσματα.

Το πρώτο του φιλικό παιχνίδι κόντρα στη Καστοριά, στο Άργος Ορεστικό, όπου προετοιμάζεται έδωσε σήμερα (28/8) ο Άρης. Ήταν ένας αγώνας προπονητικού χαρακτήρα και γι' αυτό κρατήθηκε σκορ ξεχωριστά σε κάθε περίοδο, με το σύνολο του Βαγγέλη Αγγέλου, βέβαια, να αναδεικνύονται στο σύνολο νικητές με 73-48.

Ο Βαγγέλης Αγγέλου και ο Νίκος Καραγιάννης δοκίμασαν κάποια πράγματα που δουλεύονται στις προπονήσεις, ενώ για τους παίκτες η αναμέτρηση αποτέλεσε μια ευκαιρία για «ξεμούδιασμα» από τις δυνατές προπονήσεις, αυτών των ημερών που αμφότερες βρίσκονται στην περιοχή της Καστοριάς. Για τους «κίτρινους» δεν αγωνίστηκαν οι Λευτέρης Μποχωρίδης και Βαλάντης Κουρτίδης, με τον πρώτο να υποφέρει ακόμη από το διάστρεμμα που είχε υποστεί προ ημερών και το δεύτερο να κάνει θεραπείες για το αριστερό του γόνατο στη Θεσσαλονίκη.

Τα δεκάλεπτα: 18-11, 40-20, 54-30, 73-48



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ