32.3 C
Athens
Δευτέρα, 1 Ιουλίου, 2024

Φιλική νίκη στην Ήλιδα για το Περιστέρι

Το Περιστέρι νίκησε στην παράταση 82-80 τον Κόροιβο σε φιλικό αγώνα που πραγματοποιήθηκε στο κλειστό της Ήλιδας.

Η ομάδα του Νίκου Καραγιάννη ήταν και πάλι ανταγωνιστική απέναντι σε αντίπαλο της Stoiximan.gr Basket League, παίρνοντας το ροζ φύλλο στο έξτρα πεντάλεπτο του αγώνα με την κανονική διάρκεια να ολοκληρώνεται 70-70.

Τα δεκάλεπτα: 10-15, 22-29, 44-45, 70-70 (κ.δ.), 80-82

Η ενημέρωση του ΓΣΠ:

"Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε για τον Γυμναστικό Σύλλογο Περιστερίου το ταξίδι του στην Αμαλιάδα, όπου αντιμετώπισε σε φιλική αναμέτρηση τον τοπική Κόροιβο.

Η ομάδα μας επικράτησε με 82-80 των γηπεδούχων στην παράταση (70-70κ.δ.), αποδεικνύοντας σε ένα ακόμα παιχνίδι, κόντρα σε αντίπαλο από την Α1 κατηγορία, ότι φέτος είναι φτιαγμένη για να πρωταγωνιστήσει και να επιστρέψει εκεί που της αξίζει.

Ο ΓΣΠ ήταν μπροστά στο σκορ σχεδόν σε όλα την διάρκεια του αγώνα, έχοντας αποκτήσει διαφορά 7 πόντων (22-29) στο τέλος του πρώτου ημιχρόνου. Ωστόσο ο Κόροιβος κατάφερε να στείλει το παιχνίδι στην παράταση, αλλά η ομάδα μας έδειξε χαρακτήρα κι έστω και στο έξτρα πεντάλεπτο πήρε τη νίκη με 82-80.

Μοναδικός απών ήταν ο Ιγκόρ Μιλόσεβιτς που συνεχίζει την αποθεραπεία του για να ξεπεράσει το πρόβλημα τραυματισμού στον καρπό που τον ταλαιπωρεί".

Photo credits: Eurokinissi



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ