22.7 C
Athens
Σάββατο, 21 Σεπτεμβρίου, 2024

Φιλική νίκη για την ΑΕΚ απέναντι στο Περιστέρι

Σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη το μεσημέρι του Σαββάτου στο κλειστό γήπεδο του ΟΑΚΑ, η ΑΕΚ των απουσιών επικράτησε του Περιστερίου με 86-71

Με σκοπό να κρατήσουν αγωνιστικό ρυθμό και να γεμίσουν το "κενό" που δημιουργεί αυτό το Σαββατοκύριακο το παράθυρο των Εθνικών ομάδων αναμετρήθηκαν οι δύο ομάδες. Η "Ένωση" παρατάχθηκε χωρίς τους Μάρκους Σλότερ, Κίνγκσλεϊ Μόουζες, Νίκο Γκίκα αλλά και τους διεθνείς της (Κατσίβελης, Χρυσικόπουλος, Μωραΐτης και Ματσιούλις), γεγονός όμως που δεν την εμπόδισε να δείξει καλό αγωνιστικό πρόσωπο και να επικρατήσει εύκολα της έτερης Αθηναϊκής ομάδας.

Για την ΑΕΚ πρώτος σκόρερ ήταν οι Μέικον και Μορέιρα, με 17 πόντους έκαστος, ενώ ο μοναδικός άλλος διψήφιος σκόρερ ήταν ο Λοτζέσκι με 10 πόντους. Ακολούθησαν οι: Ζήσης 9, Λάνγκφορντ 8, Γόντικας 8, Γιάνκοβιτς 8, Μαυροειδής 6, Ρογκαβόπουλος 3. 

Στην αντίθετη όχθη, από το Περιστέρι απουσίασαν ο τραυματίας Μπουρούσης και οι διεθνείς Καράμπελας και Σαλούστρος, ενώ ξεχώρισαν οι Πέτεγουεϊ με 15 πόντους, Τζόουνς με 14 πόντους και Γούνταρντ με 10. Ακολούθησαν οι: Γκουτιέρες 8, ΜακΛιν 7,  Σκορδίλης 5, Κρόκετ 6, Μάντζαρης 7, ενώ αγωνίστηκε και ο Βασιλόπουλος.

Επόμενη αγωνιστική υποχρέωση για την "Βασίλισσα" στις 27/2 με αντίπαλο τον Προμηθέα για την Basket League.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ