20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φιλικά με Παγκράτι και ΒΑΟ η Εθνική Εφήβων

Την ευκαιρία να τεστάρουν την αγωνιστική κατάσταση των παικτών θα έχουν οι προπονητές της Εθνικής Ελλάδας Εφήβων των κλιμακίων Νότου και Βορρά.

Αμφότερες οι ομάδες θα δώσουν φιλικούς αγώνες, οι νεαροί διεθνείς που αγωνίζονται σε ομάδες της Νότιας Ελλάδας θα παίξουν την Τετάρτη (06/12) με το Παγκράτι στο Μετς και εκείνοι που βρίσκονται στη Βόρεια Ελλάδα θα αγωνιστούν την Πέμπτη (07/12) με το ΒΑΟ στο κλειστό γυμναστήριο του Βυζαντινού στις Συκιές.

Όπως ενημερώνει με ανακοίνωσή της η Ελληνική Ομοσπονδία Καλαθοσφαίρισης, οι αθλητές που καλούνται να είναι στο γήπεδο στις 16.15 για το φιλικό του Κλιμακίου Νότου με τους «ροσονέρι» είναι οι εξής: Στέφανος Ψαρράς (Δούκας), Νίκος Ρογκαβόπουλος (ΑΕΚ), Μανώλης Χατζηδάκης (ΑΕΚ), Αλέξανδρος Προίσκος (Παναθηναϊκός), Σταμάτης Κουλούρης (Παναθηναϊκός), Θανάσης Αμβράζης (Παναθηναϊκός), Νίκος Αρσενόπουλος (Ολυμπιακός), Ανδρέας Τσουμάνης (Ολυμπιακός), Ραφαήλ Λαναράς (Ίκαρος Καλλιθέας), Γιώργος Τσικόπουλος (Πανερυθραϊκός), Γιώργος Βούλγαρης (Πανερυθραϊκός), Παναγιώτης Γκάτζιος (Προμηθέας Π.), Χρυσόστομος Σανδραμάνης (Προμηθέας Π.), Μιχάλης Κοντούδης (Πανιώνιος), Στέφανος Ματσάγκος (Πρωτέας Βούλας) και Κώστας Κρανιάς (Πρωτέας Βούλας).

Αντίστοιχα, οι αθλητές που καλούνται για το Κλιμάκιο Βορρά προκειμένου να είναι στο γήπεδο στις 20.30 για να παίξουν στο φιλικό στη Θεσσαλονίκη είναι οι Βλάσσιος Κώστας (Άρης), Τσιρογιάννης Κώστας (Πιερικός Αρχέλαος), Γκύζης Γιώργος (Μαντουλίδης), Σιδηροηλίας Γιάννης (Άρης), Κλωνάρας Δημήτρης (ΠΑΟΚ), Βακουφτσής Φίλιππος (ΠΑΟΚ), Κουτουξίδης Νίκος (Μαντουλίδης), Πετανίδης Κυριάκος (ΠΑΟΚ), Κουρτίδης Βαλάντης (Άρης), Κωστίκας Γιώργος (ΧΑΝΘ), Γεωργαλάς Φώτης (Α.Κ. Αστέρια), Βουλγαρόπουλος Στράτος (Άρης), Λογοθέτης Παναγιώτης (Γ.Σ. Ελευθερούπολης) και Κατσαούνης Θωμάς (Α.Κ. Αστέρια).



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ