20.7 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φιλικά με Καστοριά και Διόσκουρους οι Παμπαίδες

Την ευκαιρία να ξεμουδιάσουν από τις προπονήσεις θα έχουν στην Εθνική Ελλάδας Παμπαίδων, στα φιλικά που θα δώσουν απέναντι στην Καστοριά και τους Διόσκουρους Κοζάνης.

Οι νεαροί διεθνείς, που προετοιμάζονται για τη συμμετοχή της στο Τουρνουά Φιλίας το οποίο θα διεξαχθεί στο Μεσολόγγι (30/08-01/09), θα τεθούν αντιμέτωποι με τους Έφηβους του ΑΣΚ στο «Δημήτρης Διαμαντίδης» το Σάββατο (26/08, 17.00) και με τους Κοζανίτες στο ΔΑΚ Τσοτυλίου την Κυριακή (27/08, 18.00).

Η ανακοίνωση της Καστοριάς: «Το ερχόμενο Σάββατο 26 Αυγούστου και ώρα 17:00, στο Κλειστό Γυμναστήριο της πόλης μας «Δημήτρης Διαμαντίδης», θα διεξαχθεί μεγάλος φιλικός αγώνας μπάσκετ, μεταξύ της Εθνικής Ελλάδος U15 και της Πρωταθλήτριας Εφήβων Δυτικής Μακεδονίας ομάδας, του Α.Σ. Καστοριάς. Το παιχνίδι γίνεται στα πλαίσια της προετοιμασίας της Εθνικής Ελλάδος που γίνεται στο Τσοτύλι, εν όψει των διεθνών της υποχρεώσεων. Θ’ ακολουθήσει και δεύτερος αγώνας, πιθανότατα στο Τσοτύλι. Καλούνται όλοι οι φίλοι του μπάσκετ να παρευρεθούν στο γήπεδο για να παρακολουθήσουν την προσπάθεια των παιδιών».

Η ανακοίνωση των Διόσκουρων Κοζάνης: «Στο πλαίσιο της προετοιμασίας της Εθνικής ομάδας Παμπαίδων, το Σωματείο μας με χαρά αποδέχτηκε την πρόσκληση της, να την αντιμετωπίσει σε φιλικό αγώνα, στο ΔΑΚ Τσοτυλίου. Η Εθνική ομάδα η οποία αναζητά δυνατά φιλικά, θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Εφηβικό μας τμήμα την Κυριακή και ώρα 18.00 στο ΔΑΚ Τσοτυλίου. Αποτελεί τιμή για τον Σύλλογό μας να συμβάλλει στην καλύτερη δυνατή προετοιμασία του Εθνικού μας συγκροτήματος».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ