21.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φιλικά για την Εθνική Γυναικών των ΗΠΑ

Το καλοκαίρι δεν μπορεί να κάνει την προετοιμασία που θα ήθελε, καθώς διεξάγονται οι αγώνες του WNBA, αλλά οι Ολυμπιακοί Αγώνες είναι μια μεγάλη πρόκληση και η Εθνική Ομάδα Γυναικών των ΗΠΑ θέλει να είναι έτοιμη. Θέλει να κατακτήσει το έβδομο σερί χρυσό της μετάλλιο στο Τόκιο. Έτσι ανακοίνωσε μια σειρά φιλικών αγώνων με κολλέγια πρώτης γραμμής.

Συγκεκριμένα, οι ΗΠΑ θα αντιμετωπίσουν το Στάνφορντ (2/11), το Όρεγκον Στέιτ (4/11), το Τέξας Α&Μ (7/11) και το Όρεγκον (9/11). Στις αρχές του 2020 θα δώσει μία ακόμη σειρά ανάλογων αγώνων με το πρόγραμμα να αναμένεται να ανακοινωθεί σύντομα. Η ομοσπονδία των ΗΠΑ και η προπονήτρια της Εθνικής Γυναικών, Ντον Στάλεϊ, ευχαρίστησαν το NCAA για ση συνεργασία και τη διευκόλυνση που έκανε εφικτή αυτή τη μίνι προετοιμασία για να προσθέσει: "Ιστορικά μιλώντας είναι καλό για εμάς, γιατί κάθε προηγούμενη ομάδα που έκανε το ίδιο έφτασε ως το χρυσό! Όσο περισσότερο βρισκόμαστε, όσο περισσότερο είμαστε μαζί, τόσο καλύτερα θα είναι για εμάς στο Τόκιο. Επιπλέον, είναι κάτι που θα βοηθήσει στην προώθηση του γυναικείου μπάσκετ συνολικά".

Οι οχτώ αθλήτριες που έχουν πει ήδη το "ναι" για τους Ολυμπιακούς Αγώνες είναι οι Σου Μπερντ, Έλενα Ντελε Ντον, Σκάιλαρ Ντίγκινς-Σμιθ, Σίλβια Φόουλς, Τσέλσι Γκρέι, ΕνΝέκα Ογκουμίκε, Νταϊάνα Ταουράσι, Έι'τζα Ουίλσον. Στο ρόστερ το Νοέμβριο θα βρίσκονται ακόμη οι Σιμόν Αουγκούστους, Λάισια Κλάρεντον, Ναφίσα Κόλιερ και Κέλσι Πλαμ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ