25.5 C
Athens
Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

«Φιλί ζωής» για Μπουλαζάκ

Μεγάλο αποτέλεσμα για την παραμονή στη μεγάλη κατηγορία στη Γαλλία πήρε η Μπουλαζάκ με 71-62, επικρατώντας της Μπουρ και απέχοντας κατά μία νίκη από την έξοδο από τη «ζώνη» του υποβιβασμού.

Πολύ σκληρή... για να πεθάνει αποδεικνύεται η Μπουλαζάκ, η οποία κέρδισε την Μπουρ με 71-62, πραγματοποιώντας την υπέρβαση απέναντι σε ομάδα playoffs και κρατώντας ακμαίες τις ελπίδες για τη σωτηρία της, με τρεις αγωνιστικές να έχουν απομείνει και ούσα ακόμη στην «επικίνδυνη ζώνη», σε απόσταση μίας νίκης από Σολέ και Αντίμπ. Οι γηπεδούχοι, παρά την «ψυχρολουσία» του ημιχρόνου, όπου με επιμέρους 8-26 είδαν τους αντιπάλους τους να προηγούνται με 29-38, άλλαξαν τα δεδομένα με μία βελτιωμένη επίθεση στη συνέχεια και μία άμυνα που... σκύλιαζε για να δεχθεί μόνο 24 πόντους στα επόμενα 20 λεπτά.

Εκείνος που ξεχώρισε οπωσδήποτε ήταν ο Σον Τζέιμς. Ο πρώην σέντερ του Ολυμπιακού ήταν καθοριστικός με την κυριαρχία του κάτω από τα καλάθια, σημειώνοντας double double 18 πόντων και 12 ριμπάουντ, «σπάζοντας» και τα κοντέρ στο σύστημα αξιολόγησης, με 29 βαθμούς.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ