18.3 C
Athens
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Φιγουρίνι πρόκρισης ο Ερυθρός Αστέρας

Ο Ερυθρός Αστέρας πέρασε από το Μιλάνο με δίκαιη νίκη 78-71, έφτασε τις 15 και παρέμεινε σταθερός στις θέσεις πρόκρισης για τα πλέι οφ της Ευρωλίγκας.

Οι Σέρβοι έδειξαν αποφασισμένοι να κάνουν περίπατο, περνώντας με 25-10 στο δεκάλεπτο καθοδηγούμενοι από τον ασταμάτητο Τζένκινς, έκλεισαν το ημίχρονο με 43-31, ήταν μπροστά στο 30' με 60-50 και άντεξαν στην αντεπίθεση των Ιταλών. Αυτοί παρότι έπαιζαν με απουσίες και μόνο για το γόητρο, με ηγέτη τον παθιασμένο Πάσκολο ισοφάρισαν, αλλά ξέμειναν από δυνάμεις και ο συνολικά καλύτερος Αστέρας πήρε τη νίκη που δικαιούταν.

"ΚΟΛΩΝΑ": Το Μιλάνο έκανε απίστευτη αντεπίθεση στην τέταρτη περίοδο, άρχισε με σερί 10-0, ισοφάρισε σε 60-60, οι Σέρβοι έμοιαζαν πελαγωμένοι πλην δύο. Ο Ράντονιτς έδωσε εντολή να περάσει η μπάλα μέσα, ο Κούζμιτς έβαλε 11 σερί πόντους, επανέφερε τον Αστέρα σε προβάδισμα σχετικής ασφάλειας, του έδωσε την ηρεμία που χρειαζόταν και τον οδήγησε στη νίκη.

ΜΕ ΤΗΝ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Το Μιλάνο ήθελε να κάνει τη ζημιά από την περιφέρεια, αλλά με 3/21 τρίποντα και... γαρνιτούρα 17 λάθη, μάλλον θαύμα ήταν που έφτασε σε κάποιο σημείο στην τελευταία περίοδο να ισοφαρίσει για μία και μοναδική φορά στον αγώνα.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ