21.3 C
Athens
Πέμπτη, 3 Οκτωβρίου, 2024

Φθηνά τη γλίτωσε ο Ρούντι (pic + vid)

Ο Ρούντι Φερνάντεθ είναι γνωστός, εκτός από τις αδιαμφισβήτητες μπασκετικές ικανότητές του, και για τον τρόπο με τον οποίον εκμαιεύει πολλές φορές τα σφυρίγματα των διαιτητών. Είναι και λίγο... ηθοποιός με άλλα λόγια, όμως η αλήθεια είναι πως στην προκειμένη περίπτωση υπήρξε και... βρεγμένος και δαρμένος!

Στη χθεσινή νίκη της Ρεάλ επί της Μπασκόνια (82-76), ενώ απομένουν 23'' για τη λήξη του αγώνα, ο Βενσάν Πουαριέ ρίχνει μια αγκωνιά στον Ρούντι την ώρα που αυτός προσπαθεί να περάσει από το σκριν που του δίνει ο Αγιόν. Πέφτει κάτω και οι διαιτητές όχι μόνο δεν σφυρίζουν φάουλ, αλλά τον προειδοποιούν κιόλας ότι αν το ξανακάνει θα δεχθεί τεχνική ποινή για flopping.

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΦΑΣΗ

Ποιο είνα το φοβερό της υπόθεσης; Ότι ο Ρούντι κατέληξε στο νοσοκομείο με φόβους για κάταγμα στο ζυγωματικό, οι οποίοι ευτυχώς δεν επιβεβαιώθηκαν. Όμως το πρόσωπό του έγινε έτσι...

 
 
 
 
 
Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Todo ha salido bien!! Así que nos vemos en la copa ? ??‍♂️? #halamadrid #copa

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Rudy Fernandez (@rudy5fernandez) στις

Την παραπάνω φωτογραφία δημοσίευσε ο Ρούντι στον λογαριασμό του στο instagram. Προφανώς για να αποδείξει στους διαιτητές ότι δεν έκανε θέατρο. Κι είναι αλήθεια ότι στη συγκεκριμένη περίπτωση όλο το δίκιο ήταν με το μέρος του..



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ