26.3 C
Athens
Παρασκευή, 20 Σεπτεμβρίου, 2024

Φεύγει ο Μανωλόπουλος, έρχεται ο… Σάκοτα!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος αποτελεί και επισήμως παρελθόν για την ΑΕΚ, έστω κι αν στην ανακοίνωσή της η ΚΑΕ αναφέρει όχι ότι λύθηκε η συνεργασία της μαζί του, αλλά ότι... ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του! Πρωτότυπο, αν μη τι άλλο...

"Η ΑΕΚ Β.C. ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διαδικασία λύσης του συμβολαίου του Σωτήρη Μανωλόπουλου. Το ήθος, η εργατικότητα, η αφοσίωση του Σωτήρη στον σύλλογο και τα ιδανικά του συνέθεσαν τον «καμβά» μιας χρωματοδιαδρομής με ποικίλα συναισθήματα, και αποκορύφωση την πρόκριση της «Βασίλισσας» στον Τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος 2017-2018.

Ο οργανισμός ΑΕΚ ευχαριστεί τον Σωτήρη και δεσμεύεται να μην επιτρέψει στον οιονδήποτε να θίξει την αξιοπρέπεια και την ταπεινοφροσύνη του, στοιχεία που τον καθιστούν διαφορετικό και χρήσιμο στο ελληνικό μπάσκετ.

Η ΑΕΚ B.C. εύχεται στον Σωτήρη κάθε επιτυχία στη συνέχεια της καριέρας του".

Το ότι το συμβόλαιο δεν έχει λυθεί ακόμα, αλλά βρίσκεται σε διαδικασία λύσης, οφείλεται στο ότι ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν έχει συναντηθεί ακόμα με τον Μανωλόπουλο για να τα βάλουν κάτω και να κανονίσουν τα της αποζημίωσης. Μέχρι το απόγευμα της Παρασκευής ο ιδιοκτήτης της ΚΑΕ δεν είχε επικοινωνήσει με τον προπονητή, ωστόσο κάποια στιγμή θα επικοινωνήσει. Το θέμα αυτό μοιάζει να είναι τυπικό, άλλωστε γι' αυτό βγήκε και η παραπάνω ανακοίνωση.

Προχωρά με Σάκοτα!

Ο Σωτήρης Μανωλόπουλος επρόκειτο να περάσει κάποια στιγμή από το ΟΑΚΑ την Παρασκευή το απόγευμα για να αποχαιρετήσει την ομάδα και τους μέχρι πρότινος συνεργάτες του. Προπόνηση στους παίκτες έκανε ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος θα καθήσει στον πάγκο στον αγώνα της Κυριακής με τον Ολυμπιακό, αλλά και σε αυτόν με την Εστουντιάντες την Τρίτη στη Μαδρίτη. Όπως φαίνεται μάλιστα, θα είναι τελικά αυτός που θα αντικαταστήσει τον Μανωλόπουλο μέχρι τέλους της σεζόν!

Αυτή δείχνει να είναι στην παρούσα φάση η πρόθεση της διοίκησης, καθώς ο Μάκης Αγγελόπουλος δεν δείχνει να ικανοποιείται απόλυτα από τους Έλληνες προπονητές, που είναι διαθέσιμοι αυτό τον καιρό (Ζούρος, Μαρκόπουλος, Αγγέλου) και διστάζει να επιλέξει κάποιον από αυτόν. Διστάζει επίσης να προχωρήσει και με κάποιον ξένο, όπως ο Άιναρς Μπαγκάτσκις, διότι δεν υπάρχει η πολυτέλεια να του δοθεί χρόνος για να μπορέσει να προσαρμοστεί.

Η ΑΕΚ, λοιπόν, φαίνεται ότι θα πορευτεί και πάλι με τον Σάκοτα στο τιμόνι της, εκτός κι αν αλλάξουν τα δεδομένα για μία ακόμα φορά. Στην ΑΕΚ είναι συνηθισμένο αυτό και πρέπει όλοι να είμαστε επιφυλακτικοί...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ