17.7 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φεύγει από Τρέντο ο Σάτον

Παρελθόν από την Τρέντο αναμένεται να αποτελέσει ο Ντομινίκ Σάτον, ο οποίος ενεργοποίησε την οψιόν αποδέσμευσης και αναζητά τον επόμενο σταθμό της καριέρας του.

Η Τρέντο φαίνεται πως δεν είναι η ομάδα, όπου θέλει να συνεχίσει την καριέρα του ο Ντομινίκ Σάτον. Ο Αμερικανός φόργουορντ, που τη σεζόν 2013-2014 είχε περάσει από τον Ίκαρο Χαλκίδας, ενεργοποίησε τη ρήτρα αποδέσμευσης που υπήρχε στο συμβόλαιό του με την ιταλική ομάδα, στην οποία είχε αγωνιστεί... σε τρεις δόσεις τα τελευταία τρία χρόνια, με ενδιάμεσους σταθμούς σε Φιλιππίνες, Γερμανία και Γαλλία.

Το συμβόλαιο, βέβαια, προέβλεπε ως καταληκτική ημερομηνία αυτής της οψιόν τη 19η Ιουλίου, μέχρι την οποία αν ο παίκτης ήθελε να αποχωρήσει, έπρεπε να καταβάλει ένα συγκεκριμένο ποσό. Ο Σάτον φαίνεται πως θα πληρώσει το buyout και θα ψάξει την επόμενη ομάδα του, με την φετινή του χρόνια να είναι ακόμη μία από τις εξαιρετικά παραγωγικές του με την φανέλα της Τρέντο, έχοντας κατά μέσο όρο 13.2 πόντους και 7 ριμπάουντ στο πρωτάθλημα, ενώ στο Eurocup αντίστοιχα σημείωνε 15.3 πόντους, 6.3 ριμπάουντ και 2.3 ασίστ.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ