23.1 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φεύγει από Άρη, πάει Ολυμπιακό ο Χρηστίδης

Ο Ολυμπιακός έχει φτιάξει εδώ και αρκετές μέρες την ομάδα που θα παρατάξει φέτος στην Ευρωλίγκα και πλέον ασχολείται με αυτή που θα πάρει μέρος στο πρωτάθλημα της Α2 και η οποία θα αποτελείται από παίκτες προερχόμενους από την εφηβική ομάδα του, αλλά και κάποιους Έλληνες που θα αποκτηθούν επί τούτου.

Ένας εξ αυτών είναι ο διεθνής μας έφηβος Αλέξανδρος Νικολαΐδης, με τον οποίον έχει επιτευχθεί κατ' αρχήν συμφωνία, κι ένας άλλος είναι ο Βασίλης Χρηστίδης. Ο επίσης διεθνής με τις μικρές εθνικές ομάδες σέντερ, ο οποίος ανήκει στον Άρη, αλλά απ' ό,τι φαίνεται όχι για πολύ ακόμα.

Σύμφωνα με πληροφορίες από μέσα της Θεσσαλονίκης, ο Χρηστίδης ήρθε σε προφορική συμφωνία με τη διοίκηση της ΚΑΕ Άρης για την κοινή συνανέσει λύση του συμβολαίου του, το οποίο κανονικά θα έληγε το καλοκαίρι του 2021. Ο Άρης χρωστά στον παίκτη χρήματα από τις δύο τελευταίες σεζόν, τα οποία ο τελευταίος είναι διατεθειμένος να τα χαρίσει προκειμένου να αποκτήσει την ελευθερία του, ώστε να μην υπάρξει άλλη διαπραγμάτευση και το διαζύγιο να βγει γρήγορα.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως είναι θέμα χρόνου να επισημοποιηθεί αυτή η συμφωνία, με την οποία ο μεν Άρης θα γλιτώσει ένα σεβαστό ποσό (120.000 Ευρώ, που θα έπρεπε να δώσει τα δύο επόμενα χρόνια συν τα χρήματα που οφείλει ήδη στον παίκτη), ο δε Χρηστίδης θα μπορέσει να πάει στον Ολυμπιακό. Στη Θεσσαλονίκη επιμένουν ότι έχει στα χέρια του πρόταση από τους "ερυθρολεύκους", την οποία όλα δείχνουν πως θα αποδεχθεί.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ