18.5 C
Athens
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Φενερμπαχτσέ – Μπασκόνια 75-53: Φενέρ 4Χ4 με… ασφυξία (vids)

Ο καλπασμός της Φενερμπαχτσέ συνεχίστηκε για τέταρτο συνεχόμενο αγώνα, με το 75-53 επί της Μπασκόνια να στηρίζεται στην άμυνα και να φέρνει την ομάδα της Πόλης στο 7-9 και όλο και πιο κοντά στην οκτάδα, μετά το απογοητευτικό της ξεκίνημα. Στο 5-11 η Μπασκόνια με 7 ήττες στα τελευταία 9 ματεκαι χωρίς να πείθει ότι κάτι άλλαξε ή μπορεί να αλλάξει με την αλλαγή προπονητή.

Η Φενέρ επιχείρησε να... τρομοκρατήσει τους Βάσκους από νωρίς, πήγε στο 17-4 στο 6' αλλά η Μπασκόνια μπόρεσε να αντιδράσει και να μειώσει στο 19-14 του δεκαλέπτου. Ο Ντε Κολό ζεστάθηκε απότομα όμως, πήρε στους ώμους του τη Φενέρ και με ένα δικό του εκπληκτικό δεύτερο δεκάλεπτο την οδήγησε στο 43-28 του ημιχρόνου. 

Το ίδιο σκηνικό διατηρήθηκε και στο τρίτο δεκάλεπτο, με τη Φενέρ να ελέγχει απόλυτα το παιχνίδι και τη Μπασκόνια με κάποιες εκλάμψεις απλά να συντηρεί τη διαφορά πέριξ των δέκα πόντων, με το σκορ στο 30' να είναι 55-43.

ΜΑΕΣΤΡΟΣ: Ο Νάντο Ντε Κολό όταν έχει κέφια, και τα έχει συχνά, προσφέρει σπάνιες μπασκετικές παραστάσεις. Σήμερα ήταν απολαυστικός σε όλους τους τομείς, σκοράροντας, μοιράζοντας πάσες, αλλά κάνοντας και έξι κλεψίματα επί αντιπάλων.

ΜΕ ΤΗ ΓΛΩΣΣΑ ΤΩΝ ΑΡΙΘΜΩΝ: Η Φενέρ ύψωσε αμυντικό τείχος σήμερα και το ότι η Μπασκόνια σε ολόκληρο 40 λεπτο κατάφερε να επιχειρήσεις μόλις 20νδίποντα, ευστοχώντας στα μισά  από αυτά, δείχνει πολλά.

Δείτε τα στατιστικά του αγώνα ΕΔΩ.

 

 

 

 

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ