26.7 C
Athens
Κυριακή, 22 Σεπτεμβρίου, 2024

Φενέρ: Η έκκληση προς τους φιλάθλους ενόψει Έφες και οι τραυματίες

Η σειρά Αναντόλου Έφες-Φενέρμπαχτσε, ένα ζευγάρι που έφτασε φέτος ως το Final Four της Ευρωλίγκας, βρίσκεται στη γραμμή εκκίνησης. Οι δύο ομάδες θα διεκδικήσουν τον τίτλο στο πρωτάθλημα Τουρκίας με τον πρώτο αγώνα να είναι προγραμματισμένος για τις 11 Ιουνίου. Ο διευθυντής της Φενέρμπαχτσε, Τσενκ Ρέντα, μίλησε στο σάιτ της ομάδας προς τον κόσμο της, αλλά και για τους τραυματισμούς.

«Παίζουν οι δύο καλύτερες ομάδες της χώρας και το αποδεικνύει η πορεία που είχαν. Πιστεύω πως θα γίνουν καλά παιχνίδια και είναι πολύ πιθανό η σειρά να πάει στους επτά αγώνες. Αυτό που θέλουμε όλοι είναι να γίνουν καλά παιχνίδια που θα απολαύσουν όλοι οι φίλοι του μπάσκετ και να υπάρχει fair play από κάθε πλευρά», ήταν τα πρώτα λόγια του Ρέντα που στη συνέχεια απευθύνθηκε στους φιλάθλους της Φενέρ: «Οι τιμωρίες και τα πρόστιμα είναι ένας μεγάλος πονοκέφαλος. Στα παιχνίδια με την Τόφας δεν είχαμε προβλήματα και ήταν κάτι πολύ καλό για εμάς. Αυτοί οι αγώνες που έχουμε μπροστά μας είναι μεγάλης σημασίας και δεν θέλουμε να βρεθούμε να αγωνιζόμαστε σε άδειο γήπεδο εξαιτίας κάποιας τιμωρίας. Πρέπει να είμαστε προσεκτικοί. Δεν θέλουμε ποινές! Δεν έχει αξία κανένας αγώνας αν το γήπεδο είναι άδειο!»

Ο Ρέντα αναφέρθηκε και στους πολλούς τραυματισμούς που ταλαιπωρούν ακόμη την ομάδα του: «Ντατόμε, Γκριν και Βέσελι έχουν αρχίσει όλοι το δικό τους ατομικό πρόγραμμα, αλλά δύσκολα θα δώσουν το «παρών» στα παιχνίδια αυτά. Συνεχίζουν τη θεραπεία τους και περιμένουμε. Πιστεύω, όμως, πως δεν θα είναι σε θέση να παίξουν στους τελικούς. Η ομάδα έχει φτάσει ως εδώ παρά τις απουσίες και τα προβλήματα αυτά και θέλουμε και πάλι τη βοήθεια όλων για να μπορέσει να φτάσει η ομάδα ως τον τίτλο!»



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ