28 C
Athens
Παρασκευή, 4 Οκτωβρίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Στην Τουρκία ο Ντέβιν Μπούκερ (pic)

Στην Τουρκία για να ενσωματωθεί στη νέα του ομάδα βρίσκεται από το απόγευμα της Πέμπτης (12/8) ο Ντέβιν Μπούκερ, ο οποίος θα ανήκει στο έμψυχο δυναμικό της Φενέρμπαχτσε για τα επόμενα δύο χρόνια.

Η Φενέρ προσπαθεί να επιστρέψει στην κορυφή της Ευρώπης και της Τουρκίας, καθώς τα τελευταία χρόνια έχει χάσει τα σκήπτρα από την πολύ δυνατή "συμπολίτισσα", Αναντολού Εφές, και για να το καταφέρει αυτό, προχώρησε σε ολική αναμόρφωση του ρόστερ της αλλά και στην υπογραφή νέου προπονητή, με τον Σάσα Τζόρτζεβιτς να αντικαθιστά τον Ιγκόρ Κοκόσκοφ.

Μία από τις σημαντικές κινήσεις της Φενέρ είναι και η υπογραφή του Ντέβιν Μπούκερ. Ο Μπούκερ, ο οποίος αγωνιζόταν στη Χίμκι, έμεινε ελεύθερος μετά την πτώχευση της Ρωσικής ομάδας και υπέγραψε το συμβόλαιό του με τον σύλλογο της Κωνσταντινούπολης, το οποίο θα τον δεσμεύσει για τα επόμενα δύο χρόνια.

Ο Μπούκερ, ο οποίος την περασμένη σεζόν έγραψε 13.1 πόντους και 5.7 ριμπάουντ στην Euroleague, "πάτησε" στην πόλη της Τουρκίας και πρόκειται να ενσωματωθεί στη Φενέρ, ενόψει της καλοκαιρινής της προετοιμασίας.

Δείτε φωτογραφίες από την άφιξή του:

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1425842838550482952



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ