16.1 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Προς την έξοδο ο Κοκόσκοφ, κοιτάζει Τρινκιέρι (pic+vid)

Για την Φενέρμπαχτσε η μετά Ομπράντοβιτς εποχή αποδείχθηκε δύσβατη. Η τουρκική ομάδα έδωσε τα κλειδία της στον Ιγκόρ Κοκόσκοφ τον οποίο και «έδεσε» για τρία χρόνια. Ωστόσο τόσο η «σκούπα» απο την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην Euroleague, όσο και η συντριβή στο πρωτάθλημα απο την Εφές έχουν φέρει τον τεχνικό της ομάδας σε δύσκολη θέση.

Η Φενέρμπαχτσε μπορεί να κατάφερε έστω και τελευταία στιγμή να «ελιχθεί» και να μπει στα playoff της Ευρωλίγκας, ωστόσο απο κει και πέρα η χρονιά δεν εξελίχθηκε και με τον πιο ιδανικό τρόπο. Η χρονιά της τουρκικής ομάδας τελείωσε χθες (7/6) μετά την τρίτη διαδοχική ήττα απέναντι στην Εφές στους τελικούς του πρωταθλήματος. Φυσικά είχε προηγηθεί και ο αποκλεισμός με 3-0 απο την ΤΣΣΚΑ στην Ευρώπη. Η αδυναμία της Φενέρ να ανταπεξέλθει σε μεγάλα παιχνίδια έχουν θορυβήσει, όπως είναι λογικό, τους ιθύνοντες της ομάδας.

Μάλιστα, η Φενέρ έχει ήδη ξεκινήσει να σχεδιάζει την επόμενη σεζόν. Αρχικά, ενισχύθηκε με τον Πολονάρα, ενώ όλα δείχνουν  έχει έρθει σε συμφωνία με τον Ντέβιν ΜπούκερΑκόμη, αναμένεται να υπάρξουν αποχωρήσεις παικτών, με πέντε ονόματα να βρίσκονται κοντά στην έξοδο. 

Απο αυτό το «ξεσκαρτάρισμα» ίσως δεν γλιτώσει ούτε ο προπονητής της ομάδας, Ιγκόρ Κοκόσκοφ, καθώς σύμφωνα με δημοσιεύματα του Sportando η παραμονή του Σέρβου κόουτς δεν είναι αν μη τι άλλο σίγουρη και ας δεσμέυεται με συμβόλαιο διάρκειας 2 ακόμη ετών. Στο ίδιο ρεπορτάζ αναφέρεται και το όνομα του Αντρέα Τρινκίερι, ο οποίος όσο δεν ανανεώνει με την Μπάγερν, δίνει δικαιώματα να φουντώνουν φήμες γύρω απο το όνομα του.

Δεν έχουν ληφθεί ωστόσο ακόμη οριστικές αποφάσεις απο το στρατόπεδο της τουρκικής ομάδας και όλα είναι στον αέρα...

https://twitter.com/Sportando/status/1402264555313668115



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ