13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Παρελθόν ο Ουλάνοβας (pic+vid)

Παρελθόν απο την Φενέρμπαχτσε αναμένεται να αποτελέσει ο  Εντγκάρας Ουλάνοβας. Ο Λιθουανός θα αναζητήσει τον επόμενο σταθμό της καρίερας του, καθώς δεν υπολογίζεται και θα μείνει ελεύθερος απο την Τουρκική ομάδα.

Μετρημένες... ήταν οι μέρες του Εντγκάρας Ουλάνοβας στην Τουρκία και την Φενέρμπαχτσε, αφού μόλις έναν χρόνο μετά την άφιξη του, θα αποχωρήσει. Ο Ουλάνοβας αποκτήθηκε το περασμένο καλοκαίρι υπογράφοντας διετές συμβόλαιο, ωστόσο οι εμφανίσεις του δεν έπεισαν με αποτέλεσμα να μείνει ελεύθερος. Την είδηση επιβεβαίωσε ο Λιθουανός δημοσιογράφος Ντονάτας Ούρμπονας.

H Φενέρμπαχτσε έχει ήδη ξεκινήσει τον σχεδιασμό για την νέα σεζόν, αποκτώντας αρχικά τον Πολονάρα, ενώ βρίσκεται πολύ κοντά στην απόκτηση του Ντέβιν Μπούκερ. Παράλληλα με την αποχώρηση του Ουλάνοβας αναμένεται η αποχώρηση ακόμη 5 παικτών απο την Τουρκική ομάδα.

Ο Ουλάνοβας «έφτιαξε» το όνομα του στην Ευρωλίγκα με την φανέλα της Ζαλγκίρις στην οποία αγωνίστηκε για μια δεκαετία (2010-2020), ωστόσο την φετινή χρονιά με την Φενέρ σημείωσε τους χαμηλότερους μέσους όρους της καρίερας του στην διοργάνωση μετρώντας 4.5 πόντους, 1.6 ριμπάουντ και 1.4 ασίστ μ.ό. σε 28 συμμετοχές.

https://twitter.com/Urbodo/status/1403376435499352066

https://www.youtube.com/watch?v=HaAilGVp0Vs



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ