20.9 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Πάιζει ο Βέσελι κόντρα στην ΤΣΣΚΑ [vids]

O απών απο τα προηγούμενα 2 παιχνίδια της σειράς Γιάν Βέσελι επιστρέφει απόψε για να αντιμετωπίσει την ΤΣΣΚΑ. Η Φενέρμπαχτσε αντιμετωπίζει σήμερα (28/04, 20:45) στην «Ulker Sports Arena» την ΤΣΣΚΑ Μόσχας για το 3ο παιχνίδι της σειράς. Οι Τούρκοι βρίσκονται πίσω στο σκορ με 2-0 και με ήττα σήμερα αποχαιρετούν την διοργάνωση.

Η Φενέρμπαχτσε είναι η ομάδα που αδιαμφισβήτητα ταλαιπωρείται απο τα περισσότερα προβλήματα. Ο Ιγκόρ Κοκόσκοφ δεν θα καθίσει και πάλι στον πάγκο της Φενέρ, καθώς ο Σέρβος τεχικός είχε νοσήσει απο κορωνοϊό και δεν έχει συμπληρώσει τον απαιτούμενο αριθμό ημερών που προβλέπει το πρωτόκολλο της διοργάνωσης. Επομένως το κοουτσάρισμα της ομάδας θα αναλάβει ο Ερντέμ Καν. Στην απουσία του προπονητή έρχονται να προστεθούν οι απουσίες των  Μπόμπι Ντίξον, Τζάρελ Έντι και Εντγκάρας Ουλανόβας. Απο την άλλη η «αρκούδα» δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες τόσο του Νίκολα Μιλουτίνοφ, όσο και του Τζοέλ Μπολομπόι

Στα θετικά νέα για τους Τούρκους στην αγωνιστική δράση θα επιστρέψει ο Γιάν Βέσελι ο οποίος φαίνεται πως ξεπέρασε το πρόβλημα στον αστράγαλο που τον ταλαιπωρούσε και τον κράτησε εκτός στα προηγούμενα δύο παιχνίδια της σειράς. Το αποψινό παιχνίδι χαρακτηρίζεται do or die για την Φενέρ καθώς σε περίπτωση επικείμενης ήττας αποχαιρετά την διοργάνωση και το ενδεχόμενο να βρεθεί στο Final-4 της Κολωνίας.

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1387425000592904192

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ