23.2 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Νίκη στην πρόβα τζενεράλε της Ευρωλίγκας (vid)

Tη νίκη με 75-65 πανηγύρισε η Φενέρμπαχτσε απέναντι στη συμπολίτισσα Νταρουσάφακα, στο παιχνίδι της πρεμιέρας της τούρκικης Σούπερ Λίγκα και την "πρόβα τζενεράλε" ενόψει της πρεμιέρας της Ευρωλίγκας απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα.

Η ομάδα του Σάσα Τζόρτζεβιτς δεν δυσκολέυτηκε ιδιαίτερα να υπερκεράσει το εμπόδιο της "Ντάκα" στο εναρκτήριο παιχνίδι της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος Τουρκίας. Με όπλο της το εξαιρετικό της πρώτο ημίχρονο (26-40), η Φενέρ απέκτησε τον έλεγχο του αγώνα, καταφέρνοντας να μην απειληθεί καθόλου σε όλο το δεύτερο εικοσάλεπτο.

Για τους νικητές, πρώτος σκόρερ ήταν ο Ντάισον Πιέρ με 15 πόντους, ενώ 14 είχε ο Ντε Κολό και 13 ο Σαγιόκ. Για τη Νταρουσάφακα, ο Κοπέν τελείωσε με 15 πόντους ενώ 12 είχε ο Νέιθαν Μπουθ.

"Είναι πολύ σημαντικό που κερδίσαμε εκτός έδρας. Δεν είχαμε μια εύκολη εβδομάδα λόγω των τραυματισμών, και επειδή είμαστε ομάδα που ακ.όμα δουλεύετε, έπρεπε να ξεκινήσουμε από την άμυνά μας. Αυτό δουλέψαμε, δεν είχαμε επίσης εύκολα λάθη και μπορέσαμε να επικρατήσουμε" δήλωσε ο Τζόρτζεβιτς.

Επόμενη αναμέτρηση για τη Φενέρ είναι η εντός έδρας πρεμιέρα της Ευρωλίγκας, απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα, την Παρασκευή (1/10).

https://twitter.com/FBBasketbol/status/1442194020587880448



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ