24.2 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024

Φενέρμπαχτσε: Έκλεισε τον Πολονάρα (pic+vids)

Η Φενέρμπαχτσε ξεκίνησε την ενίσχυση ενόψει της νέας σεζόν. Όπως είχε προαναγγείλει ο πρόεδρος της Τουρκικής ομάδας, η Φενέρ σκοπεύει να κινηθεί για 2-3 ενισχυτικές κινήσεις. Το πρώτο μεταγραφικό απόκτημα για την νέα σεζόν ακούει στο όνομα Ακίλε Πολονάρα.

Το απόγευμα της Πέμπτης (03/06) αποδείχθηκε δύσκολο για τους φιλάθλους της Φενέρ μετά την συντριβή απο την Εφές στους τελικούς του πρωταθλήματος. Ωστόσο, η τουρκική ομάδα έδωσε στους φιλάθλους της έναν λόγο να είναι χαρούμενοι και να αδημονούν για την ερχόμενη σεζόν, καθώς η πρώτη μεταγραφική κίνηση είναι γεγονός. Σύμφωνα με πληροφορίες απο την γειτονική χώρα ο Ιταλός ψηλός, Ακίλε Πολονάρα, που αγωνίζεται στην Μπασκόνια «έκλεισε» στην ομάδα της Κωνσταντινούπολης.

Ο Πολονάρα πρόερχεται απο μια πολύ καλή σεζόν με την φανέλα της Μπασκόνια, στην οποία μέτρησε 12.2 πόντους, 6.6 ριμπάουντ, 1.9 ασίστ και 1.2 κλεψίματα σε 33 συμμετοχές στην EuroLeague, εκ των οποίων στις 29 ήταν βασικός. Στην Τουρκία αναφέρουν πως το deal έχει ήδη ολοκληρωθεί και πως ο Ιταλός θα φοράει την φανέλα της Φενέρμπαχτσε απο την νέα αγωνιστική περίοδο. 

https://twitter.com/ugurozan/status/1400478844461715456

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ