16.1 C
Athens
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Φελντίν: «Καλύτερη η Χάποελ από Παναθηναϊκό και Ερυθρό Αστέρα»

Ο Τζέιμς Φελντίν αγωνίζεται στο ισραηλινό πρωτάθλημα με τα χρώματα της Χάποελ Ιερουσαλήμ την τελευταία διετία, με την οποία μετράει ένα πρωτάθλημα (πέρσι) και back to back κατακτήσεις Κυπέλλων, πραγματοποιώντας πολύ καλές εμφανίσεις. 

Με αφορμή την πρόσφατη κατάκτηση του Κυπέλλου από τη Χάποελ, ο πάλαι ποτέ παίκτης του Παναθηναϊκού, κλήθηκε για συνέντευξη σε εκπομπή του τοπικού δικτύου «Sport5». 

Εκεί, του ζητήθηκε να συγκρίνει τις τελευταίες του ομάδες, δηλαδή τον Παναθηναϊκό, τον Ερυθρό Αστέρα και τη Χάποελ και εκείνος έδωσε τα εύσημα στον τωρινό του σύλλογο, σε ό,τι αφορά τα θέματα οργάνωσης, ενώ ξεχώρισε την ισχυρή παρουσία των "πράσινων" οπαδών στα ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Αναλυτικά, δήλωσε: «Σχετικά με τον κόσμο, θα έλεγα ότι και οι 3 οομάδες είναι κοντά. Έχω παίξει με 25.000 κόσμο σε ντέρμπι Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός και αυτή είναι η διαφορά. Αλλά, οι φίλαθλοι της Χάποελ είναι φοβεροί και είναι εκεί σε κάθε παιχνίδι. Εκτός παρκέ, σε θέματα οργάνωσης η Χάποελ είναι καλύτερη τόσο από τον Παναθηναϊκό, όσο και από τον Ερυθρό Αστέρα»

 

Ακόμη, αναφέρθηκε και στη συνεργασία του με τον Όντετ Κάτας, τον προπονητή της ομάδας: «Είναι τρομερός άνθρωπος και νοιάζεται. Νοιάζεται για εμάς, για την οικογένειά μας και τι κάνουμε εκτός παρκέ. Την ώρα του παιχνιδιού είναι πολύ σοβαρός. Είναι πιο εύκολο να τον καταλάβεις, σε σχέση με άλλους προπονητές. Μας δίνει ελευθερία και ορισμένοι παίκτες το θέλουν αυτό, γι’ αυτό παίρνουμε μεγάλες αποφάσεις».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ