19.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Φελντέιν: “Είμαι πολύ διαφορετικός παίκτης πλέον”

Ο Τζέιμς Φελντέιν επέστρεψε στο πρωτάθλημα Ισπανίας και έβαλε ξανά τα πράσινα. Έδωσε τα χέρια με τη Ρεάλ Μπέτις Σεβίλλη, η οποία έμεινε στην κατηγορία των μεγάλων στο... νήμα.

"Χαίρομαι που επιστρέφω στην Ισπανία και την ACB μετά  απουσία πολλών χρόνων. Ήμουν πολύ νέος τότε και προσπαθούσα να μάθω όσο γίνεται περισσότερα από τους μεγαλύτερους παίκτες. Επιστρέφω πλέον πιο κατασταλαγμένος και σίγουρα πιο έμπειρος. Η ACB ήταν πάντα ένα πρωτάθλημα δύσκολο και πιστεύω πως γίνεται καλύτερο κάθε χρονιά και πιο ανταγωνιστικό. Πάντα ήταν στο μυαλό μου να επιστρέψω".

Ο Φελντέιν ρωτήθηκε αν υπάρχουν διαφορές στον παίκτη που θα δούμε φέτος στη Σεβίλλη: "Ναι, σίγουρα... Είμαι πολύ διαφορετικός ως παίκτης από αυτόν που είχατε δει στην πρώτη μου θητεία στην Ισπανία. Τότε ήμουν νέος και η προτεραιότητά μου ήταν το σκοράρισμα. Έχουν αλλάξει πολλά πράγματα, ειδικά στον τρόπο που σκέφτομαι όταν βρίσκομαι στο παρκέ. Θέλω να είμαι ένας ηγέτης και να μεταδώσω τα πράγματα που έμαθα όλα αυτά τα χρόνια παίζοντας στην Ευρώπη. Θέλω μόνο να παίρνουμε νίκες και να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό κάθε φορά. Θα ήθελα να δω την ομάδα να φτάνει στα πλέι οφ, Πιστεύω πως μπορεί να είναι ένας πολύ καλός στόχος για το σύλλογο".



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ