26.4 C
Athens
Σάββατο, 29 Ιουνίου, 2024

ΦΕΑ : Η ομάδα όνειρο του Αλέξη Καρατζά ωρίμασε και δεν αστειεύται

Η Φιλαθλητική Ένωση Αθλοπαιδιών Νέας Φιλαδέλφειας - Νέας Χαλκηδόνας θα πρέπει να αποτελέσει πρώτυπο για όσους συλλόγους ονειρεύονται και οραματίζονται να δημιουργήσουν το δικό τους πρότζεκτ, και να το δουν να γιγαντώνεται.

Είτε σε up tempo παιχνίδι, το οποίο είναι και αυτό που προσβεύει η συγκεκριμένη ομάδα, είτε σε παιχνίδι με χαλημό ρυθμό όπως χθες (31/10) και μάλιστα απέναντι στον ισχυρό Πανελευσινιακό στην έδρα του, η ΦΕΑ ξέρει τον τρόπο να κερδίζει, έχοντας εκτός τον Άλεξ Στεργιάκη, δηλαδή ένα από τα δυο βασικό πόιντ γκαρντ της, και δίνοντας τρια παιχνίδια μέσα σε επτά ημέρες.

Όταν το τμήμα βρέθηκε στην Β' ΕΣΚΑ την σεζόν 2017-2018, η διοίκηση έδωσε τα ηνία στον Αλέξη Καρατζά και δεν το μετάνιωσε. Ο ικανότατος τεχνικός, ο οποίος μετά το περσινό εντυπωσιακό ξεκίνημα στην Β' Εθνική (3-0), μετράει στο σύνολο 6-1 με το φετινό, μιλώντας στο basketa.gr είχε αναφέρει πως στόχος του είναι να καθιερωθεί η ΦΕΑ, και μέσα σε μια τετραετία βλέπει το όνειρο του να παίρνει σάρκα και οστά.

Ωστόσο, ο ίδιος τόλμησε να επενδύσει σε παίκτες όπως οι Άλεξ Στεργιάκης (Φιλοθέη), Λευτέρης Καραλευθέρης (Ποσειδώνας Νέου Ψυχικού), Χάρης Λίτσος (Αίολος Ταύρος), και να χτίσει πάνω σε αυτούς, και ταυτόχρονα να προσθέτει ποιοτικές αλλά και έξυπνες πινελιές κάθε χρόνο, 

Πλέον, αποτελεί μια από τις ομάδες που έχουν τα φόντα να κάνουν πορεία πρωταθλητισμού, να βρεθούν ψηλότερα, και συνεχίζουν να γράφουν ιστορία.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ