17.8 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Φασούλα: “Το μυαλό μας είναι στη Βουλγαρία”

H Μαριέλλα Φασούλα ήταν από τις παίκτριες της Εθνικής Γυναικών που ξεχώρισαν στην αποψινή αναμέτρηση με την Ισλανδία που έληξε με άνετη νίκη (95-58). Η Ελληνίδα σέντερ είχε 10 πόντους και ήταν η πρώτη ριμπάουντερ της ομάδας με επτά "σκουπίδια" σε 15'18''.

Η Φασούλα λίγο μετά το τέλος του αγώνα έδειξε πως το μυαλό της βρίσκεται όχι στον αγώνα που μόλις είχε ολοκληρωθεί, αλλά σε αυτόν που έπεται και μπορεί να κρίνει πολλά απέναντι στη Βουλγαρία (6/2): «Θέλαμε να νικήσουμε και να το συνδυάσουμε με μια καλή εμφάνιση και νομίζω τα καταφέραμε. Είχαμε πει να δούμε σοβαρά από την αρχή τον αγώνα. Στο ξεκίνημα δεν είχαμε ρυθμό, ενέργεια και δεν ήμασταν επιθετικές στην άμυνα. Στο δεύτερο ημίχρονο βελτιωθήκαμε πάρα πολύ σε όλους τους τομείς, μπήκαμε πιο ομαδικά και πήραμε τη νίκη που τόσο θέλαμε.

Εμείς επικεντρωνόμαστε πλέον στον αγώνα με τη Βουλγαρία και πως θα πετύχουμε νίκη με όσο το δυνατόν μεγαλύτερη διαφορά. Είναι ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι, καθώς η Βουλγαρία διαθέτει μια καλή ομάδα. Πρέπει να παίξουμε από την αρχή καλά και με όπλο την άμυνα να κερδίσουμε ελπίζοντας ότι θα μας βοηθήσουν και τα αποτελέσματα των άλλων ομίλων».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ