17.4 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φαγιέ: «Ο Τόμιτς πίστεψε σε μένα, δεν μπορώ να τον ευχαριστήσω αρκετά»

Ο γνωστός στο ελληνικό κοινό, Μουχάμαντ Φαγιέ, βρέθηκε από τα ελληνικά γήπεδα στον Ερυθρό Αστέρα μετά από εισήγηση του Μίλαν Τόμιτς δίνοντάς του την ευκαιρία να αγωνιστεί στη Εuroleague και θέλησε να τον ευχαριστήσει για την εμπιστοσύνη του.

Ο Σενεγαλέζος φόργουορντ ο οποίος έχει αγωνιστεί με τη φανέλα των Πανελευσινιακού, Ρεθύμνου και Προμηθέα κατάφερε να πάρει το εισιτήριο για το υψηλότερο επίπεδο μέσω του Ερυθρού όταν βρισκόταν στον πάγκο ο Σέρβος τεχνικός κατακτώντας παράλληλα και τον πρώτο τίτλο της καριέρα του (ABA League).

Οι τραυματισμοί δεν του επέτρεψαν να αγωνιστεί παραπάνω από 12 παιχνίδια στη Εuroleague και έπειτα από περίπου δύο χρόνια παρουσία στη σέρβικη ομάδα θέλησε σε συνέντευξή του στο «nova.rs» να ευχαριστήσει τον Μίλαν Τόμιτς.

«Από την πρώτη μέχρι την τελευταία μέρα, ο Μίλαν πίστεψε σε μένα. Ακόμη κι όταν έπαιζα άσχημα, ακόμη κι όταν τραυματίστηκα. Ελπίζω ότι ανταπέδωσα την εμπιστοσύνη του. Δεν θα μπορέσω ποτέ να τον ευχαριστήσω αρκετά για την ευκαιρία που μου έδωσε να κερδίσω τον πρώτο τίτλο στην καριέρα μου.

Το ήθελα τόσο πολύ, είχα παίξει σε πολλές ομάδες, είχα γνωρίσει ανθρώπους και κουλτούρες, αλλά πάντα αναρωτιόμουν πότε θα σηκώσω έναν τίτλο. Τελικά τα κατάφερα με τον Ερυθρό Αστέρα. Ακόμη και τώρα χαμογελάω όταν θυμάμαι εκείνες τις στιγμές».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ