19.5 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Φαβορί ο Παπανικολόπουλος για Λάρισα

Στη Λάρισα ο χρόνος μετράει αντίστροφα για την επιλογή του αντικαταστάτη του Λίνου Γαβριήλ, με ένα όνομα πλέον να έχει ξεχωρίσει εμφανώς από τα άλλα, όμως η δουλειά ακόμα δεν πρέπει να θεωρείται τελειωμένη. Ο Νίκος Παπανικολόπουλος λίγο καιρό μετά την αποχώρησή του από το Περιστέρι είναι πολύ κοντά στο να επιστρέψει στη Basket League, αφού το αφεντικό της Λάρισας, Θόδωρος Ριζούλης θεωρεί ότι αυτός έχει τα περισσότερα από τα στοιχεία που θέλει για τον επόμενο προπονητή του.

Η λίστα των υποψηφίων έτσι κι αλλιώς ήταν με λίγα ονόματα, ο ίδιος ο Ριζούλης έκανε επαφές με όλους όσοι τον ενδιέφεραν και τις επόμενες ώρες αναμένεται να καταλήξει στην οριστική του απόφαση, σε συνεργασία και με τον υπεύθυνο του αγωνιστικού τμήματος, Νέστορα Κόμματο.

Η επαφή με τον Παπανικολόπουλο είναι προχωρημένη, αλλά έχει αρκετά σημαντικά θέματα που ακόμα είναι υπό συζήτηση, άρα και δεν πρέπει να θεωρείται δεδομένη. Οπως όλα δείχνουν, ανεξάρτητα από την όποια εξέλιξη υπάρχει, η Λάρισα στον εκτός έδρας αγώνα του Σαββάτου με το Περιστέρι θα πάει με υπηρεσιακό προπονητή και έτσι θα χαθεί η ευκαιρία για την περίεργη σύμπτωση να έκανε ντεμπούτο ο Παπανικολόπουλος κόντρα στην ομάδα που προπονούσε μέχρι πριν από λίγες ημέρες.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ