23 C
Athens
Σάββατο, 28 Σεπτεμβρίου, 2024

Φαβορί ο Δελέγκος για τον πάγκο του Απόλλωνα

Με τον Κώστα Δελέγκο αναμένεται να συνεχίσει  (εκτός συγκλονιστικού απροόπτου) στα επερχόμενα πλέι οφς ο Απόλλωνας Πατρών, με τον 34χρονο προπονητή να καλείται να αναλάβει το βαρύ φορτίο να κουβαλήσει τους Αχαιούς στα παιχνίδια με τον Ηρακλή.

Στην Πάτρα δεν είχαν χρόνο για χάσιμο, και έτσι μετά την οριστική απόφαση του Νίκου Οικονόμου να παραιτηθεί, ο μέχρι πρότινος βοηθός του είναι αυτός που όπως όλα δείχνουν έχει λάβει το χρίσμα να κουβαλήσει την ομάδα. Ο Δελέγκος αναγκάστηκε να σταματήσει πρόωρα το μπάσκετ, λόγω εντός τραυματισμού που είχε όταν αγωνίζονταν στον Έσπερο Πατρών, και έτσι πέρυσι βρέθηκε ως βοηθός του Αλέκου Πολυδωρόπουλου στον Γλαύκο, και φέτος ξεκίνησε στο πλευρό του Δημήτρη Παπαδόπουλου.

Εκτός από τον Απόλλωνα, έχει κάνει τρομερή δουλειά και στην Απολλωνιάδα, της οποίας είναι προπονητής, και με την οποία συμμετέχει στα πλέι οφς της Α1 ΕΣΚΑ-Η. Την συγκεκριμένη ομάδα την ανέλαβε τον Οκτώβρη, με άπαντες να την τοποθετούν ως πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, και την έφερε στην 6η θέση, και δείχνει να κάνει καταπληκτική δουλειά με νεαρά και ταλαντούχα παιδιά.

Πλέον, το μόνο που απομένει είναι να οριστικοποιηθεί η συμφωνία, εκτός αν στην Πάτρα περιμένουν ως το βράδυ έχοντας κάτι άλλο στο μυαλό τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ