21.1 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φίμιτς: «Σωστή η τακτική του Μπαρτζώκα με Σβεντ»

Η Χίμκι πέρασε στον τελικό της VTB League με τον Αλεξέι Σβεντ σε... τρομακτική κατάσταση και η απόδοσή του κόντρα στην Ούνικς Καζάν δεν πέρασε ασχολίαστη ούτε από τον ατζέντη του, Όμπραντ Φίμιτς, ο οποίος σε συνέντευξή του στο «Izvestia» αποφάσισε να... αποθεώσει τον Γιώργο Μπαρτζώκα, αναφερόμενος στις ελευθερίες που αφήνει στον παίκτη του, ώστε να επιδεικνύει όλο του το ταλέντο.

Αναλυτικά, όσα δήλωσε:

Για την απόδοση του Σβεντ: «Εκτός από το νευρικό τελείωμα, η Χίμκι έκανε ένα πολύ καλό ματς. Είμαι χαρούμενος που παρέμεινε στην Ευρωλίγκα, ενώ ο Αλεξέι Σβεντ έπαιξε σε υψηλό επίπεδο. Εάν πάρει το βραβείο του MVP στη φετινή VTB League θα είναι μία νίκη του ρωσικού μπάσκετ. Οι παίκτες της Ούνιξ έπαιξαν πολύ καλή άμυνα, αλλά ο κόουτς Μπαρτζώκας διάλεξε τη σωστή τακτική. Επιλέγει να δίνει την μπάλα στον Σβεντ και να μην του περιορίζει τις αποφάσεις».

Για το αν ο Σβεντ επιστρέψει στο ΝΒΑ: «Εάν ο Σβεντ θα πάει στο ΝΒΑ; Ήμουν στο καμπ στο Τρεβίζο και εκεί ήταν όλοι οι τζένεραλ μάνατζερ των ομάδων του ΝΒΑ. Φυσικά, με ρώτησαν για το συμβόλαιο του Σβεντ. Έχει ακόμη συμβόλαιο με τη Χίμκι. Στο τέλος της σεζόν, θα συναντηθούμε με τη διοίκηση της ομάδας και θα συζητήσουμε με ψυχραιμία την κατάσταση. Νομίζω, πως αυτή την στιγμή ο Αλεξέι σκέφτεται τον τελικό της VTB League και πως θα νικήσει την ΤΣΣΚΑ».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ