19.4 C
Athens
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Φίλιππος Βέροιας : Χωρίς Κοθρά δεν γίνεται

Τον σχεδιασμό του έβαλε μπροστά ο Φίλιππος , και από αυτόν δεν μπορούσε να απουσιάζει ο Ευθύμης Κοθράς.

Ο 40χρονος γκαρντ, αποτελεί τον ηγέτη αυτής της ομάδας, και θα συνεχίσει στην Βέροια για 6η συνεχόμενη χρονιά, αποτελώντας εγγύηση εντός και εκτός παρκέ. Την σεζόν που μας άφησε, και σε 14 παιχνίδια είχε 8,3 πόντους, 5,8 ασίστ και 4,1 ριμπάουντ, ενώ μια σεζόν πριν ήταν εντυπωσιακός με 14,8 πόντους, 8 ασίστ και 5,4 ριμπάουντ σε 21 παιχνίδια.

Ο Ηλίας Λαζός και η διοικούσα επιτροπή θέλουν να κρατήσουν τον βασικό κορμό της ομάδας, ενώ αναμένεται να αποχωρήσουν, οι Ρίζος Καντάρκος και Αντώνης Καραγεωργίου.

Αναλυτικά :

«Η ΔΕ του τμήματος καλαθοσφαίρισης με χαρά ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Ευθύμη Κοθρά. Ο αρχηγός της ομάδας μας θα συνεχίσει να φοράει την αγαπημένη του φανέλα με το Νο 12 και να καθοδηγεί την ομάδα μας εντός του αγωνιστικού χώρου για 6η συνεχόμενη χρονιά, έχοντας πατήσει τα 40 έτη της ζωής του.

Πληροφορίες ότι δήλωσε πως αυτή θα είναι η τελευταία χρονιά της καριέρας του ελέγχονται ως ανακριβείς και μένει να επιβεβαιωθούν (ή μήπως όχι) το ερχόμενο καλοκαίρι. Μέχρι τότε, του ευχόμαστε να είναι υγιής, να παίξει το μπάσκετ που ξέρει, να γίνει οδηγός για τα νέα παιδιά και να χαρεί μια ολοκληρωμένη μπασκετική χρονιά, χωρίς τις περιπέτειες των 2 τελευταίων σαιζόν».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ