24.2 C
Athens
Κυριακή, 16 Ιουνίου, 2024

Φίλιππος Βέροιας : Η «οδύσσεια» κοστίζει 500 ευρώ την ημέρα

Αν ο Φίλιππος Βέροιας δεν κατέβαινε στο πρωτάθλημα της Α2 κανείς δεν θα του έλεγε το παραμικρό, αλλά αντί αυτής της επιλογής στην Ημαθία πήραν την δύσκολη απόφαση, γνωρίζοντας ότι θα έπρεπε να τρέξουν ένα απίστευτο σπριντ, σε ελάχιστες ημέρες.

Ο κορονοϊός ήταν αυτός που είχε χτυπήσει τα μέγιστα τον Φίλιππο στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, με την ομάδα του Χρήστου Μπλατσιώτη να έχει προλάβει να δώσει μόνο το παιχνίδι της πρεμιέρας με τον Κόροιβο Αμαλιάδας, το οποίο ωστόσο ήταν ως μη γενόμενο, μετά την αποχώρηση της ομάδας της Ηλείας, ενώ το πρόγραμμα δεν χαμογέλασε ούτε σε αυτή την έκφανση, με την αναμέτρηση με το Αγρίνιο να κλείνει τον πρώτο γύρο, και το πρωτάθλημα για την ομάδα της Βέροιας.

Έτσι έπρεπε να τρέξει να καλύψει όλα τα κενά που είχαν δημιουργηθεί, και κλήθηκε να δώσει 8 παιχνίδια μέσα σε 22 ημέρες, με το τελευταίο αυτού του σπριντ να είναι αύριο (28/4) Μ.Τετάρτη με τον Αμύντα στη Βέροια. 

Από αυτά τρία ήταν στην Αττική (Δάφνη Δαφνίου, Πανερυθραϊκός και Μαρούσι) και ένα στην Καβάλα. Τα τρία ταξίδια με μόλις 12 άτομα ως αποστολή κοστίζουν το ελάχιστο 1500 ευρώ, ενώ αυτό στην κοντινή Καβαλά κόστισε 500 ευρώ. Επίσης περίπου στα 550 ευρώ είναι τα έξοδα σε κάθε εντός έδρας παιχνίδια και κοντά στα 80 ευρώ το ποσό που συμπληρώνει κάθε ομάδα για τα απαραίτητα τεστ.

Επίσης ο Φίλιππος μισθώνει δυο αυτοκίνητα που μεταφέρουν 6 παίκτες από Θεσσαλονίκη στη Βέροια με το κόστος να είναι στα 200 ευρώ την εβδομάδα, και αυτό να συμβαίνει για 8 εβδομάδες, δηλαδή από την πρώτη ημέρα που μπήκαν οι παίκτες για προπόνηση.

Χονδρικά το ποσό έχει ξεπεράσει τις 10.000 ευρώ βάζοντας μέσα και κάποια μικρό έξοδα της καθημερινότητας, και όλα αυτά χωρίς την μισθοδοσία των παικτών.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ