26.1 C
Athens
Κυριακή, 23 Ιουνίου, 2024

Φίλιππος Βέροιας : Επιστροφή με 13 αγώνες σε 47 ημέρες

Για τον Φίλιππο Βέροιας τώρα αρχίζει το πρωτάθλημα, και ο «Γολγοθάς»,  με την ομάδα της Ημαθίας να έχει να δώσει 13 παιχνίδια σε λιγότερο από 50 ημέρες.

Ο Ηλίας Λαζός πήρε την δύσκολη απόφαση να κατεβάσει την ομάδα στο πρωτάθλημα της Α2 Ανδρών, γνωρίζοντας ότι έχει μπροστά της ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα, από τη στιγμή που είχε χτυπηθεί από τον κοροναϊο στις αρχές Οκτωβρίου, και το μοναδικό επίσημο παιχνίδι στο οποίο είχε αγωνιστεί δεν υφίσταται βαθμολογικά, καθώς ο Κόροιβος Αμαλιάδας αποχώρησε από το πρωτάθλημα.

Αποχωρήσεις από το ρόστερ δεν υπήρξαν, και σίγουρα ο Φίλιππος έχοντας αρκετούς έμπειρους αθλητές θα κυνηγήσει μια αξιοπρεπή πορεία.

Προπονητής : Ο Χρήστος Μπλατσιώτης ήταν αυτός που κλήθηκε να καλύψει το τεράστιο κενό που άφησε με τον θάνατο του τον περσινό Μάιο ο Δημήτρης Γκίμας, και πλέον θα πρέπει να παρουσιάσει μια νέα ομάδα, η οποία ξεκινάει ουσιαστικά ένα νέα πρωτάθλημα.

Έμψυχο δυναμικό : Με ένα παιχνίδι να έχει διεξαχθεί δεν μπορεί να υπάρξει ασφαλή συμπέρασμα, αλλά σίγουρα η αξία των παικτών του Φίλιππου είναι γνωστή. Για παράδειγμα ο φυσικός ηγέτης του, Ευθύμης Κοθράς δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις, όπως και οι εξαιρετικοί σκόρερ, Δάνης Ελευθεριαδης και Σωτήρης Ντόβας. Φαίδων Παραπούρας, Δημήτρης Σουτζόπουλος και Ρίζος Καντάρκος έρχονται από μαζεμένες σεζόν με την ομάδα της Βέροιας, αποτελώντας τον βασικό κορμό της, ενώ και ο Τάσος Πιλκούδης έδειξε καλά στοιχεία με την παρουσία του στο Ανατόλαι.

Πρόβλεψη : Ο Φίλιππος διαθέτει έμπειρες μονάδες και είναι πάντα επικίνδυνος, ειδικά στα παιχνίδια στη Βέροια. Το μόνο επιλήψιμο είναι για το αν θα αντέξουν οι παίκτες την πίεση και την κούραση από τα συνεχόμενα παιχνίδια.

Για να δείτε το στατιστικό του Φίλιππου κάντε κλικ ΕΔΩ



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ