15.3 C
Athens
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Φήμες για Στουνταμάιρ σε Παναθηναϊκό!

Ο Παναθηναϊκός πήρε τον Άντι Ράουτινς και ψάχνει και για έναν ψηλό. Αυτό δεν είναι μυστικό, έχει γραφεί κατ' επανάληψη στον ελληνικό Τύπο. Όμως ένα δημοσίευμα στο Ισραήλ έρχεται να βάλει φωτιά, καθώς εμπλέκει τους "πράσινους" με τον Αμαρέ Στουνταμάιρ!

Η ιστοσελίδα sport5.co.il αναφέρει πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε επαφές με τον 37χρονο σέντερ, που κάποια στιγμή στην καριέρα του υπήρξε ένας από τους καλύτερους του ΝΒΑ, αλλά τα τελευταία χρόνια έχει παρακμάσει. Πέρυσι έπαιξε στη Χάποελ Ιερουσαλήμ, με την οποία έχει και μετοχική σχέση, ενώ πριν από λίγες εβδομάδες άφησε την κινεζική Φουτζιάν, όπου είχε υπογράψει συμβόλαιο τον Οκτώβριο.

Σύμφωνα με τον συντάκτη του δημοσιεύματος, ο Στουνταμάιρ θα ήθελε να παίξει στην Ευρωλίγκα, ενώ έχει σε πολύ μεγάλη εκτίμηση τον Ρικ Πιτίνο, ο οποίος ήθελε να τον πάρει στο πανεπιστήμιο Λούιβιλ το 2002, αλλά εκείνος είχε προτιμήσει τότε να πάει απο το γυμνάσιο κατ' ευθείαν στο ΝΒΑ.

Προσθέτει μάλιστα πως στην περίπτωση που δεν ευοδοθούν οι επαφές με τον Στουνταμάιρ, ο Παναθηναϊκός έχει ως εναλλακτική επιλογή τον Αντρέι Μπλάτσε, που κι αυτός έχει παίξει στο ΝΒΑ,  είναι διεθνής με την Εθνική ομάδα των Φιλιππίνων και την τελευταία εξαετία αγωνίζεται στην Κίνα.



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ