20.4 C
Athens
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Φήμες για Ερτέλ στη Ρεάλ!

Στην Ισπανία έχουν αρχίσει να φουντώνουν οι φήμες ότι ο αντικαταστάτης του Φακούντο Καμπάτσο στη Ρεάλ θα είναι ο Τομά Ερτέλ της Μπαρτσελόνα! Και εύκολα αντιλαμβάνεται κανείς πως το να μιλάμε για έναν παίκτη που θα φύγει από τον έναν "αιώνιο" για να πάει στον άλλον, προκαλεί από μόνο του πολλή ίντριγκα.

Τροφή σε αυτά τα σενάρια έδωσε και το DNP που πήρε ο Γάλλος από τον Σαρούνας Γιασικεβίτσιους στον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ήταν μάλιστα ο μόνος παίκτης από τους 12 που είχε στη διάθεσή του ο Λιθουανός ο οποίος δεν έπαιξε ούτε δευτερόλεπτο. Ο Σάρας εξήγησε μετά ότι δεν χρειαζόταν τις επιθετικές αρετές του Ερτέλ, γιατί το πρόβλημα της Μπαρτσελόνα ήταν αμυντικό και ο Μπολμάρο ήταν πιο χρήσιμος σε αυτό το κομμάτι. Όμως έτσι κι αλλιώς δεν χρησιμοποιεί πολύ τον Γάλλο φέτος, που παίζει 14 λεπτά ανά αγώνα της Ευρωλίγκας.

Κατόπιν όλων τούτων η Marca γράφει πως είναι πολύ πιθανό να φύγει από τη Βαρκελώνη και να πάει στη Μαδρίτη για να καλύψει το κενό που άφησε στη Ρεάλ ο Καμπάτσο. Και μέσα σε όλη αυτή την κουβέντα θυμήθηκε και μια φωτογραφία του που είχε αναρτήσει πριν από λίγα χρόνια στα social media ο Ερτέλ φορώντας τη φανέλα της ποδοσφαιρικής Ρεάλ! Την κατέβασε αμέσως μόλις οριστικοποιήθηκε η μεταγραφή του στην Μπαρτσελόνα, αλλά δεν την ξέχασαν στη Μαδρίτη, όπως φαίνεται. Και κάνουν τους συνειρμούς τους...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ