23.1 C
Athens
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Φήμες για επιστροφή Ράντονιτς στον Ερυθρό Αστέρα

Μαζί με τις προπονήσεις στον Ερυθρό Αστέρα έχει αρχίσει και φουντώνει σιγά σιγά η σεναριολογία για την εικόνα που θα έχει η ομάδα την επόμενη σεζόν. Σεναριολογία, που έχει και διάσταση... προπονητολογίας, καθώς εσχάτως έχει αναπτυχθεί μια σπέκουλα περί επιστροφής στον πάγκο της ομάδας του Ντέγια Ράντονιτς.

Θυμίζουμε ότι προπονητής για την ώρα παραμένει ο Ντράγκαν Σάκοτα, ο οποίος μάλιστα αναμόρφωσε σε μεγάλο βαθμό την ομάδα από τον περασμένο Νοέμβριο όταν αντικατέστησε τον Μίλαν Τόμιτς και την είχε ξαναβάλει σε τροχιά διεκδίκησης των στόχων της μέχρι που διέκοψε αυτή την πορεία ο κορωνοϊός. O Ράντονιτς όμως έχει συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή του Ερυθρού Αστέρα στην Ευρωλίγκα, όπου μάλιστα επί των ημερών του έφτασε ως τα πλέι οφ, και στους τίτλους στην Αδριατική Λίγκα, ενώ μετά την αποχώρησή του η πορεία της ομάδας άρχισε να φθίνει. Γι' αυτό πιθανώς κάποιοι θέλουν να τον ξαναφέρουν, αφού κι αυτός η αλήθεια είναι πως με την Μπάγερν Μονάχου μετά δεν κατάφερε τίποτα ιδιαίτερο, ειδικά στην Ευρωλίγκα.

Πώς προκύπτουν τα σενάρια επιστροφής του στον Αστέρα; Δια της πλαγίας οδού. Άλλες πληροφορίες, δηλαδή, αναφέρουν πως οι "ερυθρόλευκοι" ενδιαφέρονται να αποκτήσουν τους Νεμάνια Ντάγκουμπιτς, Μάρκο Σιμόνοβιτς και Γιάκα Μπλάζιτς, που είναι όλοι πρώην παίκτες του Ερυθρού Αστέρα. Και όλοι τους έπαιξαν στην ομάδα με τον Ντέγιαν Ράντονιτς προπονητή. "Άρα, για να θέλει αυτούς τους παίκτες ο Αστέρας, μάλλον φέρνει και τον Ράντονιτς πίσω", σκέφτονται οι πιο πονηροί... Ο χρόνος όμως θα δείξει και στη συγκεκριμένη περίπτωση...



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ