22.6 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Φέρνει Καρινιάουσκας η Κύμη (vids+pics)

Σε γνώριμη λύση στράφηκε η Κύμη μετά την ακύρωση της μεταγραφής του Κέβιν Ουέαρ, καθώς βρίσκεται σε επαφές με το Βάιντας Καρινιάουσκας για την επιστροφή του στη χώρα μας.

Ο 25άχρονος γκαρντ, που αγωνίστηκε και το 2015-2016 στους «κυανόλευκους», στο πρωτάθλημα της Α2, ξεκίνησε τη φετινή σεζόν στη Λιετκαμπέλις, αλλά αποτελεί πλέον «ξένο σώμα» καθώς ενεπλάκη σε σενάρια στοιχηματισμού. Οι Ευβοιώτες βρίσκονται ήδη σε συζητήσεις με τους Λιθουανούς, προκειμένου να τον κάνουν «δικό» τους έως το τέλος της σεζόν, έχοντας ήδη ζητήσει το δελτίο του.

Ο Λιθουανός, μετά τη Ζαλγκίρις Κάουνας και τη Λιετκαμπέλις, βρέθηκε το 2015 στη χώρα μας για λογαριασμό της Κύμης και μάλιστα στο τέλος της σεζόν κλήθηκε να συμμετάσχει στην Εθνική Λιθουανίας που συμμετείχε στους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2016, στο Ρίο Ντε Τζανέιρο, αντικαθιστώντας τον τραυματία Εντγκάρας Ουλανόβας. Συνέχισε στην Καντού, την Κλουζ Ναπόκα, την Οραντέα και φέτος φόρεσε και πάλι τη φανέλα της Λιετκαμπέλις, με την οποία είχε σε έξι παιχνίδια φέτος στο BCL κατά μέσο όρο 9π., 2,2 ριμπάουντ και 3,8 ασίστ.

https://www.youtube.com/watch?v=tJ7_7atrt2U

https://www.youtube.com/watch?v=A4C-invCmqA

https://www.youtube.com/watch?v=OeU0frbfrdQ

https://www.youtube.com/watch?v=X9jny4uSRbg



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ