16.3 C
Athens
Κυριακή, 20 Οκτωβρίου, 2024

Φάουλ του Ράις στον Ντε Κολό αναφέρει η Ευρωλίγκα

Επίσημη θέση πήρε η Ευρωλίγκα, αναφορικά με την τελευταία φάση της αναμέτρησης ανάμεσα στον Παναθηναϊκό και την Φενέρμπαχτσε, στην οποία οι «πράσινοι» επικράτησαν με 81-78.

Η διοργανώτρια αρχή σε σχετική της ανακοίνωση αναφέρει πως ο Ταϊρίς Ράις έκανε φάουλ στα 0,4'' στον Νάντο Ντε Κολό σε προσπάθεια του να ισοφαρίσει το παιχνίδι, και πως οι διαιτητές έπρεπε να δώσουν 3 βολές στον διεθνή Γάλλο γκαρντ.

Αναλυτικά αναφέρουν :

«Σε συνέχεια σχετικά με όσα έχουν ειπωθεί για το no call στην διάρκεια της τέταρτης περιόδου του αγώνα του Παναθηναϊκού με την Φενέρμπαχτσε στο παιχνίδι που διεξήχθη στις 17 Δεκεμβρίου 2019, η EuroLeague Basketball αναφέρει:

Στην τέταρτη περίοδο με 3.3 δευτερόλεπτα να δείχνει το χρονόμετρο, ο Νάντο Ντε Κολό της Φενέρμπαχτσε πήρε τη μπάλα. Έκανε ντρίμπλα μέχρι την γραμμή του τριπόντου και με 0.4 δευτερόλεπτα να μένουν στο χρονόμετρο επιχείρησε τρίποντο. Κατά την διάρκεια της προσπάθειάς του, ο Ταϊρίς Ράις του Παναθηναϊκού είχε επαφή με το δεξί του χέρι στον δεξιό καρπό του Νάντο Ντε Κολό. Ήταν ένα λανθασμένο no call, το οποίο έπρεπε να καταλογιστεί σαν προσωπικό φάουλ του Ταίρίς Ράις και να δώσει τρεις βολές στον Νάντο Ντε Κολό».



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ