22.2 C
Athens
Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Υψηλό σκορ στο ΣΕΦ, χαμηλό στην Πόλη

Η Ευρωλίγκα επιστρέφει με την τέταρτη αγωνιστική της κανονικής περιόδου κι εμείς θα προσπαθήσουμε να βρούμε τον ασφαλή τρόπο για το ταμείο.

Στο ΣΕΦ, ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί τη Μακάμπι Τελ Αβίβ. Οι «ερυθρόλευκοι» αρέσκονται να ανεβάζουν το δείκτη του σκορ, ενώ παραδοσιακά το ίδιο κάνει και η «ομάδα του Λαού». Θα ποντάρουμε στο over 160,5 καθώς η πρόβλεψη σημείου είναι εξαιρετικά επίφοβη, λόγω των αρκετών αμφίβολων παικτών των δύο αντιπάλων.

Στο Μόναχο, η Μπάγερν θέλει να αποδείξει ότι η νίκη επί του Παναθηναϊκού δεν ήταν «πυροτέχνημα». Παρ' όλα αυτά η Μπασκόνια είναι ανώτερη και μπορεί να αποδράσει με το «διπλό» από την εντυπωσιακή «Audi Dome Arena».

Τέλος, στο ντέρμπι της Κωνσταντινούπολης, η Εφές Αναντολού θα παίξει με τη Φενέρμπαχτσε. Στην πρώτη τους συνάντηση για το Σούπερ Καπ Τουρκίας, οι τωρινοί γηπεδούχοι είχαν νικήσει σ' ένα παιχνίδι με πολύ «ξύλο» και λιγότερο μπάσκετ που κρίθηκε σε πολύ χαμηλό σκορ. Θα ποντάρουμε στο under, με το όριο να είναι στους 157,5 πόντους και να μοιάζει πολύ υψηλό για να ξεπεραστεί.

Οι επιλογές μας

Ολυμπιακός - Μακάμπι over 160,5      1,95

Μπάγερν Μονάχου - Μπασκόνια   2    1,43

Εφές - Φενέρμπαχτσε   under 157,5   1,90



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ