18.2 C
Athens
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Υψηλού επιπέδου σεμινάριο στην Κοζάνη (pics)

Η Κοζάνη πήρε τη… σκυτάλη από την Καλαμάτα, για να φιλοξενήσει ακόμα ένα τοπικό σεμινάριο του Συνδέσμου Ελλήνων Προπονητών Καλαθοσφαίρισης.

Το έβδομο τοπικό σεμινάριο για την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο έλαβε χώρα στο κλειστό «Ι. Σκαρκάλα», με τους Βαγγέλη Αγγέλου, Λευτέρη Χατζηκυριακίδη και Κώστα Μέξα να είναι οι βασικοί ομιλητές. 

 

Ο προπονητής του Άρη μίλησε για το «Close out footwork-Αμυντικό timing σε συνεργασίες» και το «Spacing», ο τεχνικός του Ηρακλή αναφέρθηκε στην «Επίθεση Vs Ζώνης» και το «Low Post-Strong side trap», ενώ οι ομιλίες του 41χρονου πρώην προπονητή των Τρικάλων BC είχαν θέμα το «Αμυντικό transition» και την «Εκμετάλλευση σουτέρ στο σύγχρονο μπάσκετ».

  

Η ανακοίνωση: «Η Κοζάνη αποτέλεσε τον επόμενο σταθμό των τοπικών Σεμιναρίων του ΣΕΠΚ. Ο Σύνδεσμος σε συνεργασία με την Ε.ΚΑ.Σ.ΔΥ.Μ πραγματοποίησαν το διήμερο 1-2 Ιουνίου στο Κλειστό Γυμναστήριο «Ι. Σκαρκάλα» ένα άκρως πετυχημένο επιμορφωτικό Σεμινάριο. Οι ομιλίες των Βαγγέλη Αγγέλου, Κώστα Μέξα και Λευτέρη Χατζηκυριακίδη τράβηξαν το ενδιαφέρον των παρευρισκόμενων που δεν έχασαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν το Σεμινάριο και με ερωτήσεις να καλύψουν κάθε πιθανή απορία.

 

Αυτό που έκανε το Σεμινάριο ξεχωριστό ήταν η εξειδίκευση και η ανάλυση που επέδειξαν οι τρεις ομιλητές, επιβεβαιώνοντας τις προσδοκίες αλλά και το υψηλό επίπεδο κατάρτισης που έχουν».

 

Το παρών έδωσε, μεταξύ άλλων, και ο α’ αντιπρόεδρος του συνδέσμου Σούλης Μαρκόπουλος.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ