26.3 C
Athens
Τρίτη, 28 Μαΐου, 2024

Υψηλοί προσκεκλημένοι στο «πράσινο» γκαλά (pics)

Με φόντο την Ακρόπολη διεξήχθη το γκαλά δείπνο του Παναθηναϊκού με αφορμή τη διεξαγωγή του δεύτερου διεθνούς τουρνουά προετοιμασίας «Παύλος Γιαννακόπουλος».

Οι τέσσερις ομάδες που παίρνουν μέρος στους αγώνες στο ΟΑΚΑ, η Φενέρμπαχτσε, η Μακάμπι Τελ Αβίβ, η Αρμάνι Μιλάνο και φυσικά οι «πράσινοι», δείπνησαν όλοι μαζί στο εστιατόριο «Dionysos Zonar’s». Ανάμεσά τους ήταν και υψηλοί προσκεκλημένοι, με το Δημήτρη Γιαννακόπουλο να τους υποδέχεται έναν προς έναν.

  

Η ανακοίνωση: «Υπό τη "σκιά" της Ακρόπολης, στο εστιατόριο "Dionysos Zonar’s" και παρουσία υψηλών προσκεκλημένων πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου (21/9) το Gala Dinner του 2ου Τουρνουά "Παύλος Γιαννακόπουλος", εις μνήμην του ιστορικού ηγέτη του Παναθηναϊκού.

    

Το παρών έδωσαν οι τέσσερις ομάδες που συμμετέχουν στο τουρνουά, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της Euroleague, Τζόρντι Μπερτομέου, ο Εκτελεστικός Διευθυντής της FIBA, Καμίλ Νόβακ, ο Υφυπουργός Πολιτισμού και Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης, ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης, ο Α’ Αντιπρόεδρος του Ελληνικού Κοινοβουλίου, Νικήτας Κακλαμάνης, ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Χριστόφορος Βερναρδάκης, ο περιφερειάρχης Αττικής Γιώργος Πατούλης, οι χορηγοί της ΚΑΕ Παναθηναϊκός ΟΠΑΠ καθώς και αρκετές σημαίνουσες προσωπικότητες από τον χώρο του αθλητισμού και όχι μόνο.

    

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος υποδέχθηκε με θέρμη τους προσκεκλημένους και στη συνέχεια "άνοιξε" την εκδήλωση με έναν χαιρετισμό, μέσω του οποίου ευχαρίστησε άπαντες για την παρουσία τους στη σημαντική αυτή εκδήλωση εις μνήμην του πατέρα του».

Το τουρνουά «Παύλος Γιαννακόπουλος» θα ολοκληρωθεί την Κυριακή (22/09) στο κλειστό των ολυμπιακών εγκαταστάσεων, με το πρόγραμμα να έχει ως εξής:
«Μικρός» τελικός, 15.45: Παναθηναϊκός-Φενέρμπαχτσε
Τελικός, 18.00: Μακάμπι Τελ Αβίβ-Αρμάνι Μιλάνο

Θυμίζουμε πως στους αγώνες της πρώτης ημέρας (21/09), ο Παναθηναϊκός ηττήθηκε από την «ομάδα του λαού» και οι Ιταλοί επιβλήθηκαν του συγκροτήματος της Κωνσταντινούπολης.

 



ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ